Winnaar TLN Ondernemersprijs 2017

26 november 2016

Kattenberg Verhuizingen B.V. winnaar TLN Ondernemersprijs 2017 categorie Midden

Persbericht ontvangen van TLN:
Zoetermeer, 26 november 2016
Winnaars TLN Ondernemersprijs 2017 bekendgemaakt
Vernieuwing en doorzettingsvermogen kenmerken winnaars

Vandaag heeft TLN tijdens haar jaarcongres de winnaars van de TLN Ondernemersprijs bekendgemaakt. Het thema van het congres was ‘innovatief ondernemerschap in onze digitale wereld’.

Om uit drie finalisten (red. categorie Midden) een keuze te kunnen maken, heeft de jury, onder leiding van Walther Ploos van Amstel, gekeken naar de kwaliteit van deze ondernemers. Hoe gaan zij om met opdrachtgevers, maar ook met personeel en uitdagingen die op hun weg komen? Daarnaast is ook gekeken naar de innovatie binnen de bedrijven.

Arthur van Dijk, voorzitter TLN: “Alle bedrijven die zich inschrijven voor de TLN Ondernemersprijs staan onder leiding van ondernemers die hun ervaringen willen delen met de buitenwereld. Bedrijven die trots zijn op hun prestaties, maar ook niet bang zijn om te laten zien dat het niet altijd op rolletjes loopt. Het is mooi dat deze bedrijven lid zijn van onze vereniging. Bovendien laten de winnaars zien dat het loont om te blijven verbeteren in het bedrijf.”

Kattenberg Verhuizingen B.V. – winnaar categorie midden

Dit bedrijf is een uitstekend voorbeeld van een familiebedrijf dat met passie werkt aan een mooie toekomst in de verhuissector. Het bedrijf weet door een open cultuur en heldere processen de klantbeleving centraal te stellen. Bij verhuizingen van zorginstellingen worden bewoners actief betrokken, zodat deze ingrijpende gebeurtenis voor hen prettig verloopt. Het bedrijf werkt ook actief aan de klantbeleving met een klantenwaarderingssysteem. De grote focus op klantcontact en het inzicht in de klant waren voor de jury de reden om Kattenberg uit te roepen tot winnaar.