Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen is een specialisme!

Waar u ook heen gaat verhuizen, internationaal en intercontinentaal verhuizen vraagt nog meer kennis, aandacht en ervaring. Kattenberg heeft die expertise en verzorgt verhuizingen naar landen binnen en buiten Europa en naar landen overzee. Complete inboedels, maar ook een deel van de inboedel en kleine zendingen. Daarmee is Kattenberg een vertrouwde naam voor uw bestemming!

Een passend prijsvoorstel voor uw internationale verhuizing!

Onze verhuisadviseur bezoekt u vrijblijvend om de verwachtingen en wensen rond de verhuizing goed te inventariseren. Tijdens dit gesprek zullen wij u uitgebreid informeren en voorlichten over het proces van internationaal verhuizen. Vervolgens ontvangt u van ons een passend prijsvoorstel (link naar offerte aanvraag) voor uw verhuizing naar het buitenland. 

Verhuizen zonder zorgen met uitgebreide service en garantie!

Alle administratieve handelingen kunnen wij u geheel uit handen nemen, zoals het opmaken van vervoersdocumenten of douanepapieren. En om u een extra comfortabel gevoel te geven bij internationaal verhuizen bieden wij een uitgebreide service en verhuisgarantie. Die exclusieve garantie kan Kattenberg u garanderen als Erkende Verhuizer (link naar Erkende Verhuizers). Daarmee bent u altijd verzekerd van deskundig advies.

Wij nemen u de zorg graag uit handen!

Ook het opslaan van uw inboedel of het opleveren van uw oude woning behoort tot onze mogelijkheden. Elke vorm van dienstverlening is denkbaar: want wij nemen u de zorg graag uit handen. En omdat we niets aan het toeval willen overlaten, houden we zoveel mogelijk activiteiten in onze eigen hand. Daardoor maakt Kattenberg samen met nationale partners deel uit van een internationaal netwerk. Niet alleen om kennis te delen maar ook om ritten te combineren. Voor beide partijen levert dit zodoende voordelen op. 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.