Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuizen binnen Europa

Met expertise verhuizen binnen Europa 

Verhuizen binnen Europa

Gaat u ook wonen en werken in het buitenland en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kattenberg verzorgt binnen Europa grensoverschrijdende verhuizingen met grote regelmaat. Professioneel verhuizen vraagt verregaande kennis en ervaring. Onze expertise geeft hierbij de doorslag. Omdat Kattenberg met ieder Europees land bekend is, krijgt u altijd en overal de kwaliteit en service die u van ons mag verwachten: al uw spullen gegarandeerd veilig én op tijd op de plaats van bestemming.

Wekelijks naar bestemmingen binnen Europa

Verhuizen binnen Europa

Onze verhuisauto's vertrekken wekelijks voor een vaste rondrit naar diverse bestemmingen binnen Europa zoals Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Dus als u een (kleine) zending wilt verhuizen, zonder al te veel tijdsdruk, dan kunt u uw goederen - tezamen met die van anderen - uitstekend in één verhuisauto laten transporteren. Dat bespaart u aanzienlijk in de kosten, omdat u slechts het deel van de ruimte betaalt dat u daadwerkelijk gebruikt. En heeft u opslag nodig? Maak dan gebruik van ons inboedelhotel.

Geheel zorgeloos verhuizen binnen Europa

Kattenberg staat in contact met ruim 400 verhuisbedrijven binnen Europa, dankzij ons lidmaatschap bij de European Moving Group (EMG). Wij bieden  kwalitatief hoogstaande verhuizingen binnen Europa . Wilt u een complete inboedel laten verhuizen dan komt er vrijblijvend een verhuisadviseur langs om het volume te bepalen en uw verhuiswensen door te spreken. Van het zorgvuldig inpakken tot het uitpakken. Ook als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden zijn wij u graag van dienst. Neem vandaag nog telefonisch contact op voor een advies op maat.

Lees meer over verhuizingen buiten Europa of vraag onze Verhuis Informatie Gids aan.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.