Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuizen buiten Europa

Verhuizen buiten Europa is een vak apart

Verhuizen buiten Europa

Een nieuwe start in het buitenland is een fantastische uitdaging. Wij kunnen ons voorstellen dat u op voorhand zoveel mogelijk geregeld wilt hebben. Intercontinentaal verhuizen vraagt namelijk  specifieke kennis, aandacht en ervaring, want bij het verhuizen buiten Europa kunnen bijzondere wetten en regelgevingen van toepassing zijn. De verhuisadviseur vertelt u in een voorlichtingsgesprek wat wij voor u kunnen betekenen en organiseren. Indien gewenst kunt u ook informatie ontvangen over opslagmogelijkheden (van een deel) van uw inboedel. Na een concrete inventarisatie van uw wensen en de lokale situatie op de plaats van bestemming wordt een geheel vrijblijvende offerte uitgebracht en heeft u alle tijd om gezamenlijk de details door te spreken.

  • Sinds 1904 dé Erkende Internationale Verhuizer
  • Een vrijblijvende offerte + deskundig advies op maat
  • Uitgebreide verhuisgarantie, service en kwaliteit
  • Papierwerk en formaliteiten professioneel geregeld

Overzee, door de lucht en over het land

Verhuizen buiten Europa

Kattenberg verhuist u wereldwijd, naar iedere bestemming. Wij adviseren u over de beste keuze en regelen al het papierwerk conform de geldende regels. Overzeese verscheping gebeurt gewoonlijk in containers. Uw inboedel wordt ingepakt volgens onze eigen 'export'-condities en alle (wettelijke) voorschriften. Voor luchtvracht zal Kattenberg uw eigendommen individueel verpakken voordat ze worden opgeborgen in kartonnen luchtvrachtboxen of speciale houten exportkisten om te voldoen aan de eisen die zijn gesteld aan luchtvracht transport. Indien u het wenst kunnen wij ook het vervoer over de weg voor u verzorgen. Alles is mogelijk. Heeft u bezittingen die extra aandacht, behandeling of bescherming nodig hebben? Wij vervaardigen speciale bekistingen op maat.

De beste keus als u gaat verhuizen buiten Europa

Kattenberg is lid van de European Moving Group (EMG) en staat in contact met ruim 400 verhuisbedrijven. Dankzij ons netwerk bieden wij  u de beste keus als u gaat verhuizen buiten Europa. Van het zorgvuldig inpakken tot het uitpakken, wij zijn u graag van dienst. Ook als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog telefonisch contact op.

Lees meer over verhuizingen binnen Europa of vraag onze Verhuis Informatie Gids aan.

 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.