Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuizen naar het buitenland

Snel, stipt en betrouwbaar verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland

Kattenberg is hét verhuisbedrijf als u van plan bent te verhuizen naar het buitenland. Al sinds 1904 voeren wij grote en kleine verhuizingen uit naar landen binnen en buiten Europa en naar landen overzee. Waar u ook heen gaat verhuizen, wij hebben de kennis, aandacht en ervaring die nodig is. Wilt u zich snel thuis voelen? Als Erkend Verhuizer zorgen wij ervoor dat uw spullen snel en veilig op de plaats van bestemming komen.

  • Internationaal verhuisspecialist sinds 1904
  • Vrijblijvende offerte en deskundig advies
  • Erkende Verhuizer met uitgebreide verhuisgarantie
  • Wij regelen het papierwerk en de formaliteiten

Verassend voordelig internationaal verhuizen

Complete inboedels, maar ook een deel van de inboedel en kleine zendingen. Internationaal verhuizen is voor ons een alledaags gebeuren. Met betrouwbare kwaliteit dragen wij van A tot Z zorg voor uw verhuizing. Van het inpakken van de verhuisdozen tot het regelen van de douaneformaliteiten. Wij hanteren heldere afspraken die u een succesvolle verhuizing garanderen, waar ook ter wereld. Kies daarom voor de internationale verhuizer bij uitstek. En wilt u verrassend voordelig internationaal verhuizen? Vraag vrijblijvend naar onze verschillende combinatiemogelijkheden of bekijk het rittenschema.

Verhuizen naar het buitenland: hier moet u aan denken

Verhuizen naar het buitenland

Een voorlichtingsgesprek met onze verhuisadviseur is de eerste stap, omdat de wetgeving en voorwaarden van land tot land verschillen. Hetgeen wij graag met u doorspreken. Wij hebben ervaring en kennen de weg, ook in de wereld van verhuizingen overzee. Zo kunnen onze goed opgeleide medewerkers uw inboedel met de zorg verpakken die het verdient. Ook het opstellen van de inventarislijsten in de gewenste taal hoort bij onze buitengewone service. Gaat u verhuizen naar het buitenland? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Lees meer over verhuizingen buiten Europa of vraag onze Verhuis Informatie Gids aan.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.