Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuizen naar Nederland

Persoonlijk, betrouwbaar en betaalbaar verhuizen naar Nederland

Verhuizen naar Nederland

Als u in het buitenland woont en wilt verhuizen naar Nederland is Kattenberg uw ideale partner. Dankzij ons uitgebreide netwerk en ervaring is het ophalen van uw inboedel binnen Europa of overzee altijd dichtbij. Van deelverhuizing tot complete verhuizing: wij kunnen uw verhuizing op maat uitvoeren of combineren met een van onze andere klanten. Als Erkende Verhuizer regelen wij uw verhuizing professioneel, waar ook ter wereld.

  • Dé internationale verhuizer sinds 1904
  • Vrijblijvende offerte en deskundig advies
  • Erkende Verhuizer met uitgebreide verhuisgarantie
  • Wij regelen de formaliteiten en het papierwerk

Plan uw internationale verhuizing zorgvuldig

Verhuizen naar Nederland

 

Sluit het verlaten van de oude woning en het tijdstip van verhuizen naar Nederland niet op elkaar aan en heeft u opslag nodig? Wij hebben geconditioneerde opslagloodsen waar uw inboedel veilig en vertrouwd staat. Bovendien werkt Kattenberg uitsluitend met eigen medewerkers zodat uw goederen in de allerbeste handen zijn. Zo wordt verhuizen naar Nederland voor u een zorgeloze onderneming. Kies voor zekerheid en vraag een vrijblijvende offerte aan voor advies op maat. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen met een van onze kantoren.

Geheel zorgeloos verhuizen naar  Nederland?

Wij informeren u graag bij al uw benodigde documenten voor uw verhuizing naar Nederland. Wanneer u binnen de Europese Unie (EU) verhuist kunnen uw verhuisgoederen vrij worden ingevoerd. Verhuist u terug vanuit een land buiten de EU zoals Zwitserland, dan komt er wat meer papierwerk bij kijken. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de uitzonderingen op deze regelgeving en kijken wij graag wat voor u de beste manier is om uw goederen naar Nederland te importeren. Van het vakkundig inpakken tot het uitpakken.

 Lees meer over verhuizingen naar het buitenland of vraag onze Verhuis Informatie Gids aan.

 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.