Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuizen naar Zwitserland

Verhuizen naar Zwitserland van A tot Z!

Verhuizen naar Zwitserland

Door de jarenlange ervaring van Kattenberg met verhuizen naar Zwitserland, zijn wij dé partner voor uw verhuizing. Of het nu gaat om kleinere inboedels voor bijvoorbeeld vakantiewoningen of om gehele inboedels omdat u in Zwitserland gaat wonen of werken, wij verzorgen graag alles voor u van Aarau tot Zürich. Ook uw deelverhuizing kunnen wij voordelig combineren met een van onze andere klanten. Verhuizen naar Zwitserland is tenslotte onze specialiteit!

Verhuizen naar Zwitserland zonder papierwinkel!

Verhuizen naar Zwitserland vraagt om specifieke kennis: daarvoor bent u bij Kattenberg aan het juiste adres. Kwaliteit en vakmanschap is bij ons gegarandeerd. Aangezien verhuizen naar Zwitserland buiten de Europese Unie valt moeten er papieren en douane documenten worden opgemaakt. Wij regelen de papierwinkel zodat u verhuist zonder zorgen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn waar nodig: bijvoorbeeld bij het professioneel verpakken van uw kostbare eigendommen! Laat u verrassen door onze uitgebreide dienstverlening!

Met ouderwetse service verhuizen naar Zwitserland!

Bent u op zoek naar de zekerheid van een betrouwbaar verhuisbedrijf met ouderwetse service? Met de expertise van een ‘Hofleverancier’ is succesvol verhuizen naar Zwitserland bij ons in de allerbeste handen. Geheel verantwoord verhuizen naar Zwitserland is verhuizen met Kattenberg!

Verhuizen naar Zwitserland met de benodigde vakkundigheid!

Verhuizen naar Zwitserland met de benodigde vakkundigheid? Op Kattenberg kunt u bouwen. Professioneel als Erkend Verhuizer, Projectverhuizer en Zorgverhuizer is kwaliteit onze reclame. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat over verhuizen naar Zwitserland!

Zie ook de volgende onderwerpen/pagina's:

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.