Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Opslag

Het juiste adres voor al uw opslagmogelijkheden!

Wanneer de nieuwe woning niet op tijd beschikbaar is of u heeft behoefte aan tijdelijke opslagmogelijkheden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kattenberg beschikt over moderne en goed beveiligde opslagloodsen. De loodsen zijn verwarmd (geconditioneerd) en speciaal ingericht om uw inboedel veilig en schoon op te slaan.

Speciale containers!

Uw inboedel wordt opgeslagen in speciale containers met de benodigde professionele verpakkingsmaterialen. De containers worden afgesloten, voorzien van een unieke codering en in de opslagloods gestapeld. Zo hebben vocht en stof geen kans en bent u ervan verzekerd dat u uw inboedel na de opslagperiode weer in perfecte staat terug ontvangt. De codering van de opslagcontainer wordt vermeld op het opslagcontract. Tevens worden de codering en de locatie opgenomen in onze administratie.

Geautoriseerde toegang!

Het is belangrijk dat u goed wordt voorgelicht. Maak daarom vandaag nog een afspraak met onze verhuisadviseur. U krijgt van hem vakkundig advies én een vrijblijvende prijsopgaaf, die uiteraard geheel is afgestemd op uw wensen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen de containers zelf in te pakken op onze opslaglocatie, waar enkel geautoriseerde toegang mogelijk is met een sleutel en beveiligingscode. 

Garantie en inboedelverzekering!

U kunt Kattenberg inschakelen voor het verhuizingen van uw inboedel naar ons inboedelhotel. Uw inboedel wordt door een Erkende Verhuizer bij u voor de deur efficiënt en bekwaam in de speciale opslagcontainers geladen. Zodoende bent u verzekerd van een uitgebreide garantie. En door uw eigen verzekeraar een bericht te geven kan in de meeste gevallen uw inboedelverzekering doorlopen tijdens de opslagperiode. Mocht u deze verzekering liever via de verhuizer laten lopen dan is dat uiteraard mogelijk?

Handige verhuis checklist!

Bekijk daarnaast onze verhuis checklist met handige tips in afdruk formaat. Zo kunt u de tips afvinken wanneer ze afgerond zijn.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.