Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Containeropslag

Mobiele opslagmogelijkheden!

Containeropslag

Bent u bezig met een grote verbouwing, moet uw parket worden geschuurd of wordt er een aanbouw aan uw woning gerealiseerd? Uw inboedel slaat u graag op een veilige en schone manier op. Een opslagcontainer die u voor uw deur kunt plaatsen is dan ideaal en een goede oplossing. U kunt op deze manier rustig de tijd nemen om alle spullen op te slaan die u wilt opslaan. In onze speciaal ontwikkelde containerunits worden uw kostbare goederen professioneel en veilig opgeslagen. Ideaal voor het creëren van flexibiliteit van uw woonomgeving en geschikt voor opslag van inboedels. In vele gevallen hoeft slechts een gedeelte van de woning te worden ontruimd en dan kunt u blijven wonen en de inboedel blijft bereikbaar. Extra verhuisbewegingen kunt u hiermee vermijden.  Heeft u hier zelf geen ruimte voor dan plaatsen wij de container in onze opslagloods waar het beveiligd en verwarmd wordt weggezet, net zo lang of kort als u dat wenst. Tevens kunnen de containers worden verplaatst van locatie naar locatie door onze auto’s met laad- en loskranen.

Speciaal vervoer!

Containeropslag

Kattenberg beschikt over speciale auto's voorzien van laad- & loskranen, hiermee kunnen wij het vervoer in eigen beheer uitvoeren. Moeten er naast uw “gewone verhuizing” ook machines, tuinbeelden of andere zware voorwerpen verhuisd worden dan kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. Informeer naar onze mogelijkheden met opslagcontainers. De containers zijn mobiel en kunnen op locatie worden geladen waarna ze in onze moderne opslagloodsen worden geplaatst. Uw inboedel staat bij ons elektronisch beveiligd en op kamertemperatuur verwarmd opgeslagen. Direct vanaf de verhuiswagen gaat de container met een kraan in de opslag. Veilig geborgen en op afroep weer beschikbaar. Dé oplossing voor tijdelijk extra ruimte bij verbouwingen, uitbreiding of langdurige externe opslag.

Verantwoorde opslag!

De ISO containers zijn speciaal voor transport en opslag van persoonlijke goederen. Ze hebben meer ventilatie, een houten vloer en ijzeren strips en ogen om de goederen vast te zetten tijdens het transport of volledig geautomatiseerde container handling. Ook zijn sommige containers voorzien van deuren aan de voor- en achterkant en een rollend schot, zodat in één container verschillende zendingen gescheiden geladen kunnen worden. Mocht u vragen hebben of behoefte aan goed advies, neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.

 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.