Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Inboedelhotel

Een overbrugging met zekerheid!

Inboedelhotel

Is uw nieuwe woning nog niet klaar of bent u aan het verbouwen? Voor een overbruggingsperiode of tijdelijke behoefte aan opslagruimte bent u bij Kattenberg aan het juiste adres. Het is voor ons namelijk dagelijks werk om uw inboedel beschermd in onze geconditioneerd en beveiligde inboedelhotel op te slaan. Onze opslaglocatie is een moderne loods, speciaal ontworpen voor (container) opslag van persoonlijke goederen. De containers worden al bij de verhuizing ingezet en voorzien van een unieke codering. Kies daarom voor zekerheid en kies voor Kattenberg.

Uw inboedel onder een prima dak!

Inboedelhotel

Onze opslagcontainers staan in de verhuisauto klaar en worden bij u voor de deur geladen door onze vakkundige verhuizers. Vervolgens wordt de container in zijn geheel opgeslagen in onze moderne containerhal. Tussentijds uit- of  verladen van uw spullen is daardoor niet nodig. Ook kunt u kiezen voor de wissellaadbak. Dat is een grote laadbak op een verhuisauto die eveneens voor de deur geladen kan worden. Daarna wordt de wissellaadbak in onze opslagloods op steunpoten gezet waarna de verhuisauto onder de bak weg kan rijden. De wissellaadbak is erg handig bij korte opslag bijvoorbeeld. Zo staat uw inboedel bij ons altijd veilig en vertrouwd onder een prima dak!

Uitstekende service en uitgebreide garantie!

Als Erkende Verhuizer bent u bij ons verzekerd van een uitgebreide garantie. En door uw eigen verzekeraar een bericht te geven kan in de meeste gevallen uw inboedelverzekering doorlopen tijdens de opslagperiode. Mocht u deze verzekering liever via de verhuizer laten lopen dan is dat uiteraard mogelijk. Bovenop de uitstekende service en voorlichting staat op de inventarislijsten precies staat wat er in opslag genomen is. Zo hoeft u geen moment te twijfelen. Tevens krijgt u een exemplaar van het opslagcontract waarop de heldere afspraken nogmaals staan geformuleerd. En voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor vrijblijvend advies op maat!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.