Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Inboedelopslag

Inboedelopslag

Opslagmogelijkheden

Wanneer de nieuwe woning niet op tijd beschikbaar is, of u heeft behoefte aan tijdelijke opslagmogelijkheden dan bent u bij Kattenberg aan het juiste adres. Ook een interne verbouwing kan reden zijn om een deel van uw inboedel op te slaan. Kattenberg beschikt over moderne en goed beveiligde opslagloodsen. De loodsen zijn verwarmd (geconditioneerd) en speciaal ingericht om uw inboedel veilig en schoon op te slaan. Uw inboedel wordt opgeslagen in speciale containers voorzien van de benodigde verpakkingsmaterialen. De containers worden afgesloten, voorzien van een codering en in de opslagloods gestapeld. Zo hebben vocht en stof geen kans en bent u ervan verzekerd dat u uw inboedel na de opslagperiode weer in perfecte staat terug ontvangt. De codering van de opslagcontainer wordt vermeld op het opslagcontract. Tevens worden codering en locatie opgenomen in onze administratie.

Uw opslag, onze zorg!

Inboedelopslag

Wat de reden ook is: Kattenberg biedt voor de opslag van uw inboedel een passende oplossing. De adviseurs van ons staan altijd klaar om u van dienst te zijn en onze mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op. Of het nu gaat om enkele goederen, meubelstukken of de complete inboedel: zelfs het inpakken en het uitpakken kunnen wij voor u verzorgen. De opslag wordt door een state-of-the-art Erkend Verhuizer, Onderscheiden Zorgverhuizer en Hofleverancier in bewaring genomen. Met de grootst mogelijke zorg plaatsen wij de verhuisgoederen verantwoord in onze speciale opslagloodsen. Laat u verrassen door de ongekende en uitgebreide dienstverlening van Kattenberg!

Hoe werkt het?

De opslagcontainers worden in onze verhuiswagens geplaatst. Zodoende wordt uw inboedel bij u voor de deur vakkundig in de speciale opslagcontainers geladen. De containers worden in de loods weer uit de verhuiswagen gehaald. Daardoor wordt uw inboedel niet onnodig met de hand verhuisd. U kunt er ook voor kiezen om de containers zelf in te pakken in onze opslagloods. Zeker als u zelf over vervoer beschikt kan dit een welkome oplossing zijn.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.