Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Particulier verhuizen

Kattenberg kiest u niet toevallig!

Verhuizen is een zaak van vertrouwen. Uw kostbare eigendommen vragen om maatwerk en dat kan bij ons. De keuze voor Kattenberg geeft u de garantie van een vertrouwd en professioneel verhuisbedrijf. En daarmee kiest u een verhuizer niet toevallig. Onze vakkundig medewerkers beschouwen verhuizen als hun specialisme, het is hun dagelijks werk. Niet voor niets hebben wij al meer dan 100.000 enthousiaste klanten verhuisd!

Ongekende mogelijkheden!

Kattenberg heeft de expertise als Hofleverancier, Erkende Verhuizer en Zorgverhuizer. Hierdoor bent u verzekerd dat uw inboedel bij ons in de allerbeste handen is. Uw verhuizing? laat het onze zorg zijn! Onze mogelijkheden op verhuisgebied zijn eindeloos. Maak daarnaast kennis met onze aanvullende dienstverlening van Handymanservice tot het ophalen van de lege verhuisdozen. Kattenberg is van alle markten thuis!

Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Het is belangrijk dat u goed wordt voorgelicht. Maak daarom een afspraak met onze verhuisadviseur. U krijgt van hem advies én een vrijblijvende prijsopgaaf, die uiteraard geheel is afgestemd op uw wensen. Vul daarvoor het contactformulier in en laat u vandaag nog verrassen door onze ongekende service. 

Passende dienstverlening!

U kunt Kattenberg inschakelen voor het verhuizingen van uw inboedel, het transporteren van enkele zware meubelstukken of voor een passend pakket van onze dienstverlening. Wij kunnen zelfs uw woning achterlaten zoals u overeengekomen bent met de nieuwe eigenaar of woningcorporatie. Overtollig meubilair wordt afgevoerd, vloerbedekkingen worden verwijderd, gaatjes in muren gedicht en de woning wordt schoon opgeleverd.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.