Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Erkende verhuizers Amsterdam

Erkende verhuizers Amsterdam

Thuis als Erkende Verhuizers in Amsterdam!

Op zoek naar bewezen en betrouwbare kwaliteit? Bij Kattenberg als Erkende Verhuizers in Amsterdam is  de klant nog ouderwets Koning. Ons ambacht is verhuizen en het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier is de bevestiging. Op zoek naar een specialist in verhuizen? Wij zijn sinds 1904 thuis als Erkende Verhuizers in Amsterdam, vertrouwd en betrouwbaar!

Service kenmerkt onze Erkende Verhuizers in Amsterdam!

Kattenberg is meer dan alleen verhuizen. Van de verhuisdozen inpakken tot het monteren van meubelen. Het overnemen van uw zorgen beschouwen we als onze taak. Met een ruim honderdjarige historie zijn wij als Erkende Verhuizers in Amsterdam een begrip. De expertise van onze Erkende Verhuizers in Amsterdam is de opmaak voor een zorgeloze verhuisdag. Voor ieder budget garanderen wij een professionele inzet. Kortom: verhuizen op uw manier, dat is onze service!

Reken op onze Erkende Verhuizers in Amsterdam!

Heldere afspraken en een goed verloop van uw verhuizing kenmerken onze werkwijze. U kunt bij Kattenberg rekenen op een zorgeloze verhuisdag. Als Erkende Verhuizers in Amsterdam, Gekwalificeerd Projectverhuizer en Zorgverhuizer is uw verhuizing bij ons in de allerbeste handen.

Verzekerd van Erkende Verhuizers in Amsterdam!

Alle ‘know-how’ en ervaring heeft ons als actieve Erkende Verhuizers in Amsterdam veel referenties opgeleverd. Verhuizen is niet voor niets ons dagelijks werk, het is ons specialisme. Wij verzekeren u van uniek maatwerk. Dit noemen wij ontzorgd verhuizen. Ook voor uw verhuizing staan onze Erkende Verhuizers in Amsterdam garant. Op zoek naar ongekende service en een verantwoorde zorg voor uw inboedel? Ervaar het verschil met onze Erkende Verhuizers in Amsterdam! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Zie ook de volgende onderwerpen / pagina's:

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.