Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Erkende verhuizers Utrecht

Erkende Verhuizers in Utrecht!

Erkende verhuizers Utrecht

Door te kiezen voor Kattenberg kiest u voor bewezen kwaliteit. Als Erkende Verhuizers in Utrecht is  de klant nog ouderwets Koning bij Kattenberg. Met het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier laten wij zien dat verhuizen ons ambacht is. Zoekt u een specialist in verhuizen? Als Erkende Verhuizers in Utrecht sinds 1904 is Kattenberg vertrouwd en kan het u overal mee van dienst zijn:

Extra service van onze Erkende Verhuizers in Utrecht!

Wij kunnen meer doen voor u dan alleen verhuizen. Van het inpakken van de verhuisdozen tot het compleet uit handen geven van de organisatie en het bezemschoon opleveren van de woning. Onze taak is het overnemen van uw zorgen. Als Erkende Verhuizers in Utrecht zijn wij ervaren met onze ruime eeuw aan historie. Onze expertise geeft u de mogelijkheid om ontzorgd te verhuizen, volledig afgestemd op uw wensen. Zorgeloos verhuizen, onze Erkende Verhuizers in Utrecht nemen het verhuisproces graag van u over. Van deelverhuizing tot volledige logistieke dienstverlening, bij Kattenberg bent u aan het juiste adres. 

Vertrouwd en Erkende Verhuizers in Utrecht!

Duidelijke afspraken en een goed verloop van uw verhuizing kenmerken een zorgeloze verhuisdag. U kunt op Kattenberg rekenen als Erkende Verhuizers in Utrecht. Ook zijn wij Gespecialiseerd Zorgverhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer. Als Erkende Verhuizers in Utrecht leveren wij een ongekende service en een verantwoorde zorg voor uw inboedel Kortom: uw verhuizing is bij ons in de allerbeste handen!

Actieve Erkende Verhuizers in Utrecht!

Als actieve Erkende Verhuizers in Utrecht hebben wij veel enthousiaste referenties opgebouwd. Wilt u ook een volledig ontzorgde verhuizing ervaren? Laat uw verhuizing dan over aan dé Erkende Verhuizers in Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Zie ook de volgende onderwerpen / pagina's:

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.