Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Grote stukken verhuizen

Enkel de grote stukken verhuizen?

Wanneer u één of enkele grote stukken moet verhuizen, zoals een wasmachine, een brandkast of een piano kunt u bij ons terecht. Als Erkend Verhuizer bieden wij een betaalbare oplossing wanneer u enkel hulp nodig heeft voor het verhuizen van de grote stukken. Kattenberg Verhuizingen is als Zorgverhuizer bekwaam in het compleet verhuizen tot het verhuizen van vleugels en kluizen. Met onze ervaring is het vervoeren van uw kwetsbare en kostbare meubelstukken altijd in vertrouwde handen.

Optimale bescherming van de grote stukken

Om de grote stukken te beschermen tijdens de verhuizing maken wij gebruik van verschillende bescherm- en verpakkingsmaterialen. Zo worden speciale verhuisdozen, verhuisdekens en meubelhoezen gebruikt. Ook wikkelen wij noppenfolie om de kwetsbare spullen, zodat de grote stukken optimaal worden beschermd. Vakkundig uw grote stukken verhuizen? Kattenberg Verhuizingen gaat uiterst zorgvuldig te werk.

  • Eigen professionele handymanservice voor al uw de- en montagewerk.
  • Herkenbare verhuiswagens die voorzien zijn van alle benodigde materialen.
  • Het loskoppelen en aansluiten van de wasmachine en droger is bij ons een service.
  • Met vriendelijke en ervaren verhuizers staan wij garant voor een zorgeloze verhuisdag.

Grote stukken verhuizen met vakmanschap

Met voorzieningen op maat, zoals verhuisliften, kraanwagens en rolplateaus, stemmen wij de verhuizing geheel af op uw wensen. Met persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een Hofleverancier. Zo komt de verhuisadviseur vrijblijvend bij u langs voor het maken van een prijs op basis van uw situatie. Benieuwd naar ons vakmanschap inzake grote stukken verhuizen? Neem vandaag nog contact met ons op of laat u overtuigen door onze klanten!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.