Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Brandkast verhuizen

Brandkast verhuizen met de grootst mogelijk zorg!

Brandkast verhuizen

Gespecialiseerd in brandkast verhuizen, vervoeren en (ver)plaatsen met de grootst mogelijk zorg. Kattenberg is een ervaren en vakkundig verhuisbedrijf die de nadruk legt op kwaliteit, service en persoonlijke aanpak. Alle benodigde verhuismiddelen en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij uw verhuizing zorgeloos kunnen regelen. Op professionele wijze uw brandkast verhuizen? Wij regelen dit graag voor u!

Een brandkast verhuizen is maatwerk!

Uw brandkast verhuizen vraagt om maatwerk. Kattenberg kan dit als geen ander voor uw verzorgen. Het oppakken en verplaatsen van brandkasten is specialistisch werk, dit vereist het juiste materieel en gediplomeerd personeel. Onze speciale kluizenheffers en traplopers verhuizen uw brandkast moeiteloos naar een andere verdieping. Wanneer de brandkast moet worden gesteld of worden verankerd kunnen wij dit mogelijk maken. Uw brandkast verhuizen? Doe dit veilig en vertrouwd met Kattenberg!

Professioneel uw brandkast verhuizen!

Een brandkast verhuizen daar heeft u toch professionals voor? Uw vraagstuk vraagt om een specialist. Onze verhuizers zijn ruim ervaren specialisten. Zij dragen zorg voor uw brandkast en leveren het op de door uw gewenste plaats. Verantwoord uw brandkast verhuizen met een ‘Hofleverancier’? De expertise van Kattenberg als Erkend Project Verhuizer maakt het verschil!

Veilig en wel uw brandkast verhuizen!

Laat Kattenberg uw brandkast verhuizen, dat is de beste oplossing. Neem voor een afspraak of prijsopgave contact met ons op. Een brandkast verhuizen is voor ons dagelijks werk, het is ons specialisme. Laat u overtuigen door al onze andere klanten!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.