Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Kluis verhuizen

Specialist in kluis verhuizen!

Kluis verhuizen

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen, vervoeren en (ver)plaatsen van kluizen. Wilt u op professionele wijze uw kluis verhuizen? Kattenberg beschikt over de juiste middelen om dit zorgeloos voor u te regelen. Een kluis verhuizen is geen eenvoudige klus. De afmetingen en vaak ook het gewicht van de kluis, maken de kluis zo goed als niet te verplaatsen. Als specialist op het gebied van kluizen, verzorgen wij dit graag voor u!

Kluis verhuizen op maat!

Uw kluis verhuizen? Interne en externe verplaatsingen van kluizen is specialistisch werk. Het is meer dan het zomaar even oppakken en verplaatsen; dit werk vereist specialistisch materieel. Bijvoorbeeld een speciale kluizenheffer en een traploper die de kluis moeiteloos via een rupsband naar een andere verdieping brengt. Op de uiteindelijke locatie aangekomen, moet de kluis worden gesteld en wanneer mogelijk verankeren wij de kluis voor de optimale veiligheid van uw eigendommen. Een kluis verhuizen op maat, dat is waar Kattenberg voor staat!

Waardevol uw kluis verhuizen!

Een kluis verhuizen, verplaatsen en verankeren zijn specialistische werkzaamheden. Onze verhuizers hebben hier veel ervaring mee. Zij zorgen ervoor dat uw kluis zonder beschadigingen op de door uw gewenste plaats geleverd worden. Onze expertise als Erkend Verhuizer, Onderscheiden Zorgverhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer geeft de doorslag. Een professionele verhuisdienst die op een verantwoorde wijze te werk gaat. Kies voor Kattenberg: Dat is waardevol uw kluis verhuizen met een ‘Hofleverancier’!

Veilig uw kluis verhuizen!

Onze specialisten bij het kluis verhuizen helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing om uw kluis te verplaatsen. Als u uw contactgegevens  achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Een kluis verhuizen is voor Kattenberg geen probleem. Laat u ontzorgen net zoals al onze andere klanten!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.