Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Piano verhuizen

Kattenberg is specialist in piano verhuizen!

Piano verhuizen

Een piano verhuizen is sinds 1904 onze ambacht. Met een ruime eeuw aan expertise zijn wij niet voor niets de specialist op het gebied van piano verhuizen. Als ‘Hofleverancier’ garandeert Kattenberg ouderwets vakmanschap op een unieke werkwijze. Uw piano is bij ons in de allerbeste handen. Als  specialist behandelen wij uw piano met de zorg en de aandacht die het verdient!

Vakkundig en met zorg uw piano verhuizen?

Een piano verhuizen is voor Kattenberg dagelijks werk. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten piano’s als ook in kleine- en grote verhuizingen. Elk traject is bij ons van begin tot eind professioneel geregeld. Verantwoord een piano verhuizen doet u door de vakkundige verhuizers van Kattenberg in te schakelen. Zij verhuizen met de grootst mogelijk zorg. Van piano’s tot verhuisdozen , wij draaien nergens onze hand voor om!

Zonder problemen uw piano verhuizen!

Wilt u uw vleugel, orgel of piano verhuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk specialist als het erom gaat uw piano goed, veilig en vertrouwd te verhuizen! Kattenberg is dé toonaangevende Erkende Verhuizer, Gekwalificeerd Projectverhuizer en Onderscheiden Zorgverhuizer. Geheel zorgeloos uw piano verhuizen is bij ons de standaard!

Piano verhuizen is professioneel maatwerk!

Thuis in professioneel piano verhuizen. Kattenberg levert maatwerk op de manier die bij u past. Uw piano verhuizen is toch onze zorg? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze referenties zeggen voldoende

 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.