Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Pianoverhuizingen

Vleugel, orgel of piano verhuizen zonder zorgen!

Pianoverhuizingen

Wilt u uw vleugel, orgel of piano laten verhuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vakmanschap en ervaring is immers een vereiste om uw vleugel, orgel of piano te vervoeren. Kattenberg vervoert regelmatig kwetsbare en kostbare muziekstukken. De verhuizers zijn hierop getraind en gebruiken daarvoor de benodigde materialen zoals speciaal op maat gemaakte hoezen. Voor uw vleugel hebben wij zelfs speciale “vleugelplanken”. Bent u op zoek naar sterke vakkundig verhuizers die u professioneel helpen met uw vraagstuk op verhuisgebied? Wij beschikken over alle mogelijke transport- en beschermingsmiddelen. Van het verplaatsen van uw piano tot unieke kisten voor internationaal vervoer. Alles krijgt de zorg en de aandacht die het verdient, daarom zijn wij  een specialist!

Als muziek in de oren!

Pianoverhuizingen

Laat uw kostbare vervoer over aan een betrouwbare verhuisspecialist. Wij helpen u op professionele wijze met de grootst mogelijke zorg. Het vervoer, zonder dat u muziekstukken ontstemd raken, dat is specialistenwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunt u er op rekenen dat het vervoer zonder problemen gebeurt. Laat uw  verhuizing daarom onze zorg zijn. Wij zorgen ervoor dat elk traject van begin tot eind professioneel geregeld is. Dat klinkt toch als muziek in uw oren!

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Neem gerust contact met ons op over uw specifieke vraag over het transport. Als betrouwbaar verhuisspecialist dragen wij dagelijks zorg voor het transport van kwetsbare muziekstukken. Onze jarenlange ervaring staat voor vertrouwd en veilig verhuizen. Als toonaangevende verhuizer nemen wij u de zorg uit handen. Uw vleugel, orgel of piano verhuizen? Laat uw verhuizing over aan de echte vakman, neem vrijblijvend contact op.

Download ook onze PDF met de verhuis checklist

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.