Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Vervoer piano

Vervoer piano is specialistisch maatwerk!

Vervoer piano

Sterke vakkundig verhuizers die u professioneel helpen met elk vraagstuk op verhuisgebied? Bij Kattenberg leveren we specialistisch maatwerk op uw manier. Wij beschikken over alle mogelijke transport- en beschermingsmiddelen van vervoer piano tot volledig ontzorgd verhuizen. Van het verplaatsen van uw piano, speciale verhuisdozen tot unieke kisten voor internationaal vervoer. Uw vervoer piano, verhuizing of logistiek probleem wordt veilig en op maat uitgevoerd door een Erkende Verhuizer, Gekwalificeerd Projectverhuizer en Onderscheiden Zorgverhuizer!

Hulp bij vervoer piano nodig?

Specialistisch werk van vervoer piano tot het netjes afleveren is nodig. Sinds 1904 is verhuizen met trots onze ambacht. Als onderscheiden ‘Hofleverancier’ garandeert Kattenberg subliem vakmanschap. Onze expertise gaat verder dan inpakken, vervoer piano of een verhuizing alleen. Alles krijgt de zorg en de aandacht die het verdient, daarom zijn wij  een specialist!

Vervoer piano deskundig en vertrouwd!

Als u gaat verhuizen kunnen wij uw piano op deskundige wijze vervoeren. Ook als u de piano wilt verplaatsen maar er zelf de mogelijkheden niet voor heeft, kunt u bij ons terecht. Uw vervoer piano is in goede handen bij Kattenberg. Verantwoord. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunt u er op rekenen dat het vervoer piano veilig en wel gebeurt. Bij Kattenberg is uw verhuizing altijd deskundig en vertrouwd!

Meer informatie over vervoer piano?

Een betrouwbare verhuisspecialist die zorg draagt voor uw opslag, vervoer piano of wat u maar wenst. Met de grootst mogelijke zorg staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over vervoer piano. Of kijk bij onze enthousiaste referenties!

Kijk ook eens bij: 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.