Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Vleugel transport

Vleugel transport met de grootst mogelijke zorg!

Vleugel transport

Kattenberg verzorgt het vleugel transport met de grootste mogelijke zorg. Onze uiterst vakkundige en professionele verhuizers leveren maatwerk op de manier die bij u past. Vleugel transport is aan ons als specialist toevertrouwd. Van vleugel verplaatsen tot internationaal vervoer, van verhuisdoos tot vleugelplank, u bent bij ons aan het juiste adres. Als Erkende Verhuizer, Onderscheiden Zorgverhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer staan wij voor u klaar!

Vleugel transport met expertise!

Wij hebben de kennis en het materiaal in huis om er voor te zorgen dat uw vleugel transport met  expertise  overkomt. Of uw instrument nu naar drie-hoog-achter over de trap moet, of dat het door het raam getakeld moet worden, voor ons is dat geen enkel probleem. Sublieme en verantwoorde zorgvuldigheid maakt ons tot specialist. Kattenberg is onderscheiden ‘Hofleverancier’ en uw vleugel transport is bij ons in de allerbeste handen!

Gegarandeerd de beste in vleugel transport!

Denkt u erover om zelf te verhuizen? Of toch liever een deskundige inschakelen? Uw vleugel transport is bij Kattenberg in vertrouwde handen. Met gediplomeerde verhuizers zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Onze ongekende service is een garantie voor succes. Op zoek naar zorgeloos vleugel transport? Contacteer ons vandaag nog voor vrijblijvend advies!

Meer dan vleugel transport alleen!

Een compleet verhuisbedrijf met een groot specialisme in vleugel transport. Als betrouwbare toonaangevende verhuisspecialist staat onze jarenlange ervaring voor veilig en vertrouwd verhuizen. Laat uw vleugel transport daarom over aan Kattenberg. Onze referenties vertellen u graag waarom!

Kijk ook eens bij: 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.