Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Vleugel verhuizen

Een vleugel verhuizen is specialistenwerk!

Vleugel verhuizen

Bij elk vraagstuk op verhuisgebied staan de vakkundig en professionele verhuizers van Kattenberg voor u klaar. Wij leveren maatwerk op de manier die uw wenst. Een vleugel verhuizen is tenslotte specialistenwerk. Van internationaal vervoer in unieke kisten, vleugelplank tot verhuisdoos. Met de grootst mogelijke zorg en beschermingsmiddelen is uw vleugel bij ons in de allerbeste handen. Laat uw vleugel verhuizen op maat door een Erkende Verhuizer, Onderscheiden Zorgverhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer! 

Zorgvuldig uw vleugel verhuizen?

Laat uw vleugel verhuizen door vakspecialisten. Kattenberg beschikt over de juiste vakmensen die uw vleugel verhuizen met de juiste zorgvuldigheid. De opgedane expertise sinds 1904 garandeert subliem en verantwoord vakmanschap. Als onderscheiden ‘Hofleverancier’ geven wij uw vleugel de maximale aandacht. Dat mag u verwachten van een specialist!

Uw vleugel verhuizen op maat!

Gaat u zelf verhuizen? Of laat u het over aan een deskundige? Laat uw vleugel verhuizen door Kattenberg. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en uw vleugel is bij ons in vertrouwde handen. Onze gediplomeerde verhuizers zijn een garantie voor succes. Volledig ontzorgd uw vleugel verhuizen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Vleugel verhuizen? Laat het onze zorg zijn!

Onze jarenlange ervaring staat voor vertrouwd en veilig verhuizen. Als betrouwbare toonaangevende verhuisspecialist nemen wij u de zorg uit handen. Uw vleugel verhuizen? Laat uw verhuizing over aan de echte vakman. Niet voor niets lieten onze referenties hun vleugel verhuizen door Kattenberg!

Kijk ook eens bij: 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.