Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Wasmachine verhuizen

Op zoek naar professionals die uw wasmachine verhuizen?

Wasmachine verhuizen

Het verhuizen van de wasmachine is een specialistische klus bij het verhuizen. De wasmachine is erg zwaar, heeft weinig punten om goed vast te houden en staat meestal op zolder. Geen zorg, want Kattenberg heeft professionele en vakkundige verhuizers die uw wasmachine verhuizen. Als toonaangevende verhuizers bent u bij ons aan het juiste adres. Uw wasmachine verhuizen? Wat dacht u van een Erkend Verhuizer, Onderscheiden Zorgverhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer!

Kijk ook een bij: 

Wasmachine verhuizen met expertise!

Verhuizen is ons vak en onze passie. Of het nu gaat om alleen grote stukken of om de gehele uitvoering, inclusief het inpakken: aan al uw wensen op verhuisgebied kunnen wij voldoen. Hoe ingewikkeld de vraag ook is, we vinden altijd een passende oplossing. Onze expertise gaat verder dan alleen een wasmachine verhuizen. Wij ontzorgen op een verantwoorde manier. Deze zorgvuldigheid heeft ons de onderscheiding ‘Hofleverancier’ opgeleverd. Laat uw wasmachine verhuizen met Kattenberg. Daar is het in de allerbeste handen!

Wasmachine verhuizen? Kwaliteit is onze reclame!

Zelf uw wasmachine verhuizen? Kattenberg is uiterst deskundig en met onze gediplomeerde verhuizers is kwaliteit onze reclame. Wilt u ook een ongekende service en een garantie voor succes? Zorgeloos uw wasmachine verhuizen? Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Met vakkennis uw wasmachine verhuizen!

Een state-of-the-art verhuisbedrijf met een specialisme in wasmachine verhuizen. Kattenberg staat voor veilig en vertrouwd verhuizen met jarenlange ervaring. Veel mensen gingen u voor en lieten de wasmachine verhuizen door ons. Onze referenties vertellen u graag over onze vakkennis!

Kijk ook eens bij: 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.