Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Handymanservice

Handymanservice (klusjesman)

Handymanservice

Besteed de klussen rondom uw verhuizing uit aan de professionele handymanservice van Kattenberg. Onze gediplomeerde klusjesman is geheel uitgerust met allerhande gereedschap en hulpmaterialen. Van het ophangen van lampen, het monteren van meubilair tot het aansluiten van elektrische apparatuur. Met de grootst mogelijke precisie en zorgvuldigheid is de handymanservice van Kattenberg de kroon op uw verhuizing.

Een helpende hand

Handymanservice

Heeft u thuis nog werk liggen waar u zelf niet aan toekomt of waar u simpelweg geen zin, tijd of kennis voor heeft? Wij bekijken en bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden voor het verlenen van onze handymanservice. Onze handyman biedt u de helpende hand als de deurklink los zit of schilderijen opgehangen moeten worden. Bovendien kunt u ook los van een verhuizing een beroep doen op onze handige klusjesman. Dit alles is voor een totaalprijs of een prijs per uur bespreekbaar, zodat u weet waar u aan toe bent!

  • Vrijblijvende offerte en deskundig advies
  • Professioneel en allround inzetbaar
  • Allerlei onderhouds- en herstelklussen
  • Persoonlijk contact en maatwerk

Speciale opleiding tot handyman

Handymanservice

De handyman van Kattenberg heeft een gedegen technische achtergrond en een interne handymanopleiding gevolgd. De opleiding is inmiddels overgedragen aan het Verhuiscollege van de Erkende Verhuizers. De opleiding handymanservice is sindsdien een officieel geregistreerde vakopleiding. Zo kunt u met een gerust gevoel het uitvoeren van (kleine) reparaties van bijvoorbeeld vloeren, muren of lampen overlaten aan onze klusjesman: vakkundig, efficiënt en op de tijd die ú uitkomt!

Download ook onze PDF met de verhuis checklist

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.