Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Klimaatneutraal verhuizen

Met oog voor de toekomst!

Kattenberg regelt voor u een zorgeloze verhuisdag. Daar kunt u altijd vanuit gaan, onze expertise gaat namelijk verder dan u veilig en vertrouwd naar uw toekomstige woning brengen. Kattenberg denkt namelijk ook graag vooruit, naar een duurzame toekomst. Daar is onder meer het omarmen van nieuwe (verhuis)technieken een voorbeeld van. Niet alleen zorgt dit voor een efficiënte uitvoering van de dienstverlening, maar ook voor een betere werk- en leefomgeving. Schonere verhuiswagens en het managen van afvalstromen zijn daarom volledig ingebed in onze organisatie. Maar ook u kunt de CO2 van uw verhuizing volledig laten compenseren door klimaat neutraal te verhuizen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij een klimaat neutrale verhuizing wordt al het energieverbruik tijdens uw verhuizing, zoals het brandstofverbruik van de verhuiswagen(s) en het gebruik van de verhuismaterialen, omgerekend naar CO2-uitstoot. Die CO2-uitstoot wordt vervolgens gecompenseerd. Klimaatcompensatie vindt plaats door te investeren in duurzame energieprojecten, zoals wind- of zonne-energie.

Alleen met een Erkende Verhuizer!

Erkende Verhuizers hebben door aanbieder Groenbalans hun CO2 footprint laten berekenen op basis van een gemiddelde consumentenverhuizing. Deze berekening is zo ruim gehouden dat altijd voldoende wordt gecompenseerd. Erkende Verhuizers selecteren hun compensatieprojecten op basis van strenge internationale eisen: de Gold Standard (in 2003 mede opgericht door het Wereld Natuur Fonds). Gold Standard-projecten geven geregistreerde certificaten (credits) uit op basis van de productie van duurzame energie. Hierdoor is het voor u mogelijk om de certificaten te traceren tot de bron. Zo weet u zeker dat er ook daadwerkelijk een bepaalde hoeveelheid duurzame energie is opgewekt wat uw verhuizing compenseert.

Duurzaamheid als dienstverlening!

Duurzaamheid is voor Kattenberg geen vreemd begrip. De organisatie omarmt het principe van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en werd daarvoor al gewaardeerd met de Vrijwilligersprijs van de gemeente Nunspeet. “Als maatschappelijk betrokken onderneming vinden wij het belangrijk om een positieve bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken dus ook het milieu”, zo stelt algemeen directeur Gert Kattenberg. Klimaat neutraal verhuizen past dan ook uitstekend binnen de bedrijfsdoelstelling om op energiegebied verantwoorde keuzes te maken.

Lees hier meer over het verhuisbedrijf Kattenberg

 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.