Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuisbedrijf Amersfoort

Maak kennis met hét verhuisbedrijf in Amersfoort!

Verhuisbedrijf Amersfoort

Verhuizen is met zorg omgaan met uw spullen. Bij ons verhuisbedrijf in Amersfoort gebeurt dit nog op een eigentijdse manier: in dienst van de klant. Uw verhuisbedrijf in Amersfoort kenmerkt zich door duidelijke afspraken. Wilt u een zorgeloze verhuisdag? Kies dan voor Kattenberg en maak kennis met onze persoonlijke aanpak. Zo komt de verhuisadviseur vrijblijvend bij u langs voor het maken van een offerte op maat.

De klant staat bij ons verhuisbedrijf in Amersfoort voorop!

Voor iedere verhuizing hanteert ons verhuisbedrijf in Amersfoort een persoonlijke aanpak en wordt service op maat gegeven. Dat noemen wij ontzorgd verhuizen. Als u het wenst kunt u de verhuizing zo laten verlopen, dat wij alles inpakken bijvoorbeeld. De keuze is geheel aan u. Wij verhuizen op de manier die u het prettigst vindt.

  • Wij hebben onze eigen professionele handymanservice voor de- en montagewerk.
  • Onze herkenbare verhuiswagens zijn van alle benodigde materialen en gemakken voorzien.
  • Afkoppelen en aansluiten van de wasmachine en droger zien wij als service van het huis.
  • Ons verhuisteams bestaan uit gediplomeerde, ervaren en vriendelijke verhuizers.

Verantwoord verhuisbedrijf in Amersfoort!

Uw inboedel verantwoord en zonder schade in uw nieuwe onderkomen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze opgeleide medewerkers zijn specialisten die veilig en vertrouwd uw verhuizing verzorgen. Als Erkend Verhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer kunt u rekenen op een goed verloop van uw verhuizing. Voor de vakmensen van Kattenberg is verhuizen immers dagelijks werk.

Wat maakt ons hét verhuisbedrijf in Amersfoort?

Verhuizen is een zaak van vertrouwen en met de hulp van Kattenberg hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Sinds 1904 zijn wij als verhuisbedrijf in Amersfoort actief. Het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier is de bekroning op ons vakwerk. Hét verhuisbedrijf in Amersfoort verhuist u met de grootst mogelijk zorg en betrokkenheid. Wij verhuizen zorgzaam, betrouwbaar en professioneel en dat vinden onze klanten ook!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.