Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuisbedrijf Apeldoorn

Verhuizen met een vertrouwd verhuisbedrijf in Apeldoorn!

Verhuisbedrijf Apeldoorn

Veilig, vertrouwd en zorgeloos verhuizen? Bij Kattenberg is verhuizen nog een ambacht en de klant nog ouderwets Koning. Met het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier zijn wij als verhuisbedrijf in Apeldoorn meer dan thuis. Bent u op zoek naar een specialist in verhuizen? Onze verhuisadviseur komt kosteloos bij u langs voor het maken van een offerte op maat:

Kies voor een zorgeloze overgang!

Ons verhuisbedrijf in Apeldoorn garandeert u een zorgeloze overgang van uw oude naar uw nieuwe woonomgeving. Misschien vindt u het prettig om het meeste zelf te doen en het transport aan ons over te laten. Het kan ook zijn dat u liever het volledige verhuisproces uit handen geeft. Ons verhuisbedrijf in Apeldoorn regelt dan alles voor u. Van het inpakken van de dozen tot het ophangen van de schilderijen in uw nieuwe woning:

  • Professionele handymanservice voor het de- en monteren.
  • Moderne en compleet uitgeruste verhuiswagens voorzien van alle gemakken.
  • Het af- en aankoppelen van de wasmachine en droger is bij ons gewoon een service.
  • Enkel vriendelijke, gediplomeerde en ervaren verhuizers maken deel uit van ons team.

Erkend en Gekwalificeerd verhuisbedrijf in Apeldoorn!

Door te kiezen voor een Erkend Verhuizer, Zorgverhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer kiest u op voorhand voor een zorgeloze verhuisdag. Bij hét verhuisbedrijf in Apeldoorn kunt u rekenen op duidelijke afspraken en een goed verloop van uw verhuizing. Wilt u zorgeloos verhuizen met een verhuisbedrijf in Apeldoorn? Kattenberg heeft de expertise in huis met ruim honderd jaar ervaring.

Uw verhuizing? Laat het onze zorg zijn!

Gaat u verhuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschouwen iedere verhuizing als uniek maatwerk. Hier¬door is uw verhuizing meer dan alleen het voorrijden van de verhuisauto. Ons verhuisbedrijf in Apeldoorn levert een verantwoorde zorg voor uw inboedel en een ongekende service. Kijkt u maar eens bij onze referenties!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.