Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuisbedrijf Arnhem

Hét verhuisbedrijf in Arnhem en omstreken!

Verhuisbedrijf Arnhem

Uw verhuizing vraagt om maatwerk en daarvoor bent u bij Kattenberg aan het juiste adres. Sinds 1904 zijn wij hét verhuisbedrijf in Arnhem en omstreken. Gegarandeerd vakmanschap van een ‘Hofleverancier’, dat is waar ons verhuisbedrijf in Arnhem voor staat. Onze expertise maakt het verschil. Onze vakkundige verhuizers gaan met de grootst mogelijk zorg om met uw eigendommen. Verhuizen is ons specialisme en wij nemen u het werk graag uit handen:

Gespecialiseerd in alles op het gebied van verhuizen!

Als hét verhuisbedrijf in Arnhem zijn wij gespecialiseerd in alles op het gebied van professioneel verhuizen. Van het verhuizen van de wasmachine tot volledige inpakservice: met persoonlijk contact en advies verhuizen wij op de manier die bij u past. Onze verhuisadviseur neemt graag vrijblijvend het gehele verhuistraject met u door.

  • Gediplomeerde handymanservice voor het demonteren en monteren.
  • Moderne en compleet uitgeruste verhuiswagens voorzien van alle materialen.
  • Het af- en aan koppelen van de wasmachine en droger is bij ons gewoon een service.
  • Onze teams bestaan uit enkel vriendelijke en gediplomeerde verhuizers.

Verhuizen met maximale zorg!

Zekerheid kenmerkt ons verhuisbedrijf in Arnhem door te verhuizen met maximale zorg. Kattenberg garandeert u een goed verloop van uw verhuizing als Erkend Verhuizer, Gekwalificeerd Projectverhuizer en Onderscheiden Zorgverhuizer. Wij zijn een betrouwbaar verhuisbedrijf in Arnhem dat u op voorhand een zorgeloze verhuisdag verzekerd!

Neem contact op met ons verhuisbedrijf in Arnhem!

Wilt u uw verhuizing zelf uitvoeren? Of toch liever de hulp inschakelen van een toonaangevend professioneel verhuisbedrijf in Arnhem? Bij Kattenberg zijn uw kostbare eigendommen in vertrouwde handen. Neem contact op met ons verhuisbedrijf in Arnhem voor advies en informatie. Of laat u overtuigen door onze klanten!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.