Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuisbedrijf Harderwijk

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Harderwijk en omstreken?

Verhuisbedrijf Harderwijk

Kattenberg is gespecialiseerd in zowel kleine- als grote verhuizingen en zorgt dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Met een ruim honderdjarige expertise garandeert Kattenberg de grootst mogelijke zorg voor uw eigendommen. Het predicaat ‘Hofleverancier’ is een erkenning van vakmanschap op een unieke wijze. Ons verhuisbedrijf in Harderwijk neemt uw zorgen graag uit handen:

Professioneel verhuizen van begin tot eind!

Verhuizen is sinds 1904 onze ambacht, ook als verhuisbedrijf in Harderwijk en omstreken. Wij verhuizen verantwoord op de manier die bij u past. Voor ieder budget garanderen wij de juiste inzet. Ons verhuisbedrijf in Harderwijk kan alles voor u regelen van in- en uitpakken tot het schoonmaken van de woning. Laat u geheel zorgeloos verhuizen met ons verhuisbedrijf in Harderwijk!

  • Eigen professionele handymanservice voor de- en montagewerk.
  • Moderne verhuiswagens voorzien van alle benodigde gemakken.
  • Het af- en aankoppelen van de wasmachine en droger is bij ons een service.
  • Ons team bestaat enkel uit vriendelijke en gediplomeerde verhuizers.

Een zorgeloze verhuisdag!

Succesvol verhuizen met maximale zorg is waar ons verhuisbedrijf in Harderwijk sterk in is. Kattenberg is een Erkend Verhuizer, Gekwalificeerd Projectverhuizer en Onderscheiden Zorgverhuizer. Zodoende kunt u rekenen op een goed verloop van uw verhuizing bij ons verhuisbedrijf in Harderwijk. Duidelijke afspraken kenmerken een zorgeloze verhuisdag!

Contacteer ons verhuisbedrijf in Harderwijk!

Een toonaangevend professioneel verhuisbedrijf in Harderwijk of toch zelf uw spullen verplaatsen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak en laat u verrassen door ons totaalpakket. Uw verhuizing is meer dan alleen spullen verplaatsen. Laat uw kostbare inboedel daarom onze zorg zijn. Vele enthousiaste referenties van ons verhuisbedrijf in Harderwijk gingen u voor!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.