Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuisbedrijf Hilversum

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Hilversum?

Verhuisbedrijf Hilversum

Verhuizen is ons dagelijks werk en daarom pakken wij elke verhuizing met de grootst mogelijke zorg aan. Kattenberg is al sinds 1904 hét verhuisbedrijf in Hilversum dat maatwerk levert. Een ‘Hofleverancier’ waarvan u gegarandeerd vakmanschap kunt verwachten. Ons verhuisbedrijf in Hilversum staat voor een unieke werkwijze met uitgebreide expertise. Zorgeloos verhuizen is ons specialisme en hiermee zijn wij u graag van dienst!

Verhuizen op de manier die bij u past!

Als verhuisbedrijf in Hilversum staan wij altijd voor u klaar. Wij kunnen u onder andere helpen met het zorgvuldig in- en uitpakken van de verhuisdozen. Ons verhuisbedrijf in Hilversum regelt uw verhuistraject professioneel en succesvol. Van klein tot groot garanderen wij de juiste inzet voor ieder budget. Dit doen wij verantwoord en op de manier die u het prettigst vindt.

  • Eigen handymanservice voor alle klussen rondom de verhuizing.
  • Herkenbare verhuiswagens van alle benodigde materialen voorzien.
  • Extra service zoals het afkoppelen en aansluiten van de wasmachine en droger.
  • Ervaren en vriendelijke verhuizers met passie voor het vak.

Hét verhuisbedrijf in Hilversum bij u over de vloer!

In het vrijblijvende taxatiebezoek wordt de verhuizing van te voren besproken zodat alles vervolgens soepel verloopt. De verhuisadviseur van ons verhuisbedrijf in Hilversum begeleidt u door het hele verhuisproces. Als Erkend Verhuizer, Gekwalificeerd Projectverhuizer en Onderscheiden Zorgverhuizer garanderen wij een goed verloop van uw verhuizing. Ons verhuisbedrijf in Hilversum is betrouwbaar en verzekert u van een zorgeloze verhuisdag!

Uw verhuizing in de beste handen!

Twijfel niet langer en schakel de hulp in van een toonaangevend professioneel verhuisbedrijf in Hilversum. Kies voor Kattenberg: daar zijn uw kostbare eigendommen in de allerbeste handen. Bij vragen staan wij u graag te woord of laat u overtuigen door wat onze klanten zeggen over hét verhuisbedrijf in Hilversum!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.