Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuisbedrijf Nijkerk

Op zoek naar een passend verhuisbedrijf in Nijkerk?

Verhuisbedrijf Nijkerk

U zoekt een verhuisbedrijf in Nijkerk met de beste prijs en de hoogste kwaliteit? Met meer dan 110 jaar ervaring verhuizen wij u geheel naar wens Wij garanderen vakwerk door goed opgeleide medewerkers. Hetgeen tot uiting komt in het predicaat ‘Hofleverancier’. Bij ons is uw verhuizing daarmee altijd in goede handen. Wij verzorgen niet alleen inboedelverhuizingen, maar bieden ook opslagmogelijkheden en zijn actief in zowel binnen- als buitenland.

Het complete verhuisbedrijf in Nijkerk!

Voor allerlei mogelijkheden kunt u bij ons als Erkend verhuisbedrijf in Nijkerk terecht. Van het inpakken van de verhuisdozen tot het helpen bij het laden en het lossen. Kattenberg beschikt over de middelen en materialen en levert dagelijks maatwerk. De persoonlijke aanpak van ons verhuisbedrijf in Nijkerk staat garant voor onbezorgd verhuizen. Wij nemen u graag de zorg uit handen!

  • Wij hebben onze eigen handymanservice voor de- en montagewerk.
  • Eigen moderne en herkenbare verhuiswagens voorzien van alle benodigde materialen.
  • Afkoppelen en aansluiten van de wasmachine en droger zien wij gewoon als service.
  • Ons verhuisteam bestaat enkel uit ervaren, vriendelijke en gediplomeerde verhuizers.

Verhuisbedrijf in Nijkerk en omgeving!

Ons verhuisbedrijf in Nijkerk beschik over alle denkbare kwaliteitscertificaten: van Zorgverhuizer, Erkende Verhuizer tot Projectverhuizer. Ook verhuizen wij verantwoord door aandacht te besteden aan veiligheid, kwaliteit en milieu. Want bij ons kenmerken heldere afspraken een goed verloop van uw verhuizing. Zo komt de verhuisadviseur vrijblijvend langs voor het maken van een offerte . Als hét verhuisbedrijf in Nijkerk en omgeving weten wij als geen ander dat goed advies de opmaak is tot zorgeloos verhuizen.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.