Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuisbedrijf Utrecht

Op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Utrecht?

Verhuisbedrijf Utrecht

Kattenberg is sinds 1904 hét professionele verhuisbedrijf in Utrecht en omstreken. Zowel voor kleine als grote verhuizingen staan wij voor u klaar. Met persoonlijk contact, zorg en maatwerk bespreken wij vrijblijvend uw wensen en mogelijkheden. Wilt u ook zorgeloos verhuizen? Verhuis met ons verhuisbedrijf in Utrecht:

Gespecialiseerd in alles op het gebied van verhuizen!

Wij kunnen het verhuistraject van begin tot eind vakkundig regelen. Van het in- en uitpakken tot het schoon opleveren van uw woning. Uw eigendommen zijn bij ons in de allerbeste handen. Als ‘Hofleverancier’ en eigentijds verhuisbedrijf in Utrecht leveren wij vakmanschap op een unieke wijze. Laat u verrassen door de ongekende service en expertise van ons verhuisbedrijf in Utrecht.

  • Eigen professionele handymanservice voor montage- en demontagewerk.
  • Herkenbare moderne verhuiswagens die van alle gemakken voorzien zijn.
  • Het ontkoppelen en aankoppelen van de wasmachine en droger zien wij als service.
  • Enkel vriendelijke en ervaren verhuizers maken deel uit van ons team.

Tot in de puntjes verzorgd!

Met maximale zorg verhuizen is waar ons verhuisbedrijf in Utrecht voor staat. Als Erkend Verhuizer, Onderscheiden Zorgverhuizer én Hofleverancier kunt u bij Kattenberg rekenen op een goed verloop van uw verhuizing. Duidelijke afspraken kenmerken ons verhuisbedrijf in Utrecht en maken een zorgeloze verhuisdag compleet. Met gediplomeerd personeel, uitstekend materieel en een goede planning verzorgen wij uw verhuizing tot in de puntjes.

Veilig en vertrouwd bij ons verhuisbedrijf in Utrecht!

Zelf uw spullen verplaatsen? Of laat u het over aan een toonaangevend verhuisbedrijf in Utrecht? Kattenberg verhuist al meer dan 100 jaar veilig en vertrouwd. Wij weten dat uw verhuizing meer is dan alleen uw inboedel verplaatsen. Niet voor niets heeft ons verhuisbedrijf in Utrecht vele enthousiasme klanten die u voor gingen!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.