Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuisbedrijf Zwolle

Op zoek naar een vertrouwd verhuisbedrijf in Zwolle?

Verhuisbedrijf Zwolle

Al sinds 1904 verzorgen wij verhuizingen van groot tot klein. Wij denken met u mee over hoe u de verhuizing het beste vorm kunt geven. Met zorg, maatwerk en persoonlijk contact als sleutelwoorden. Een verhuizing geheel afgestemd op uw wensen is bij Kattenberg gegarandeerd. Als hét professionele verhuisbedrijf in Zwolle helpen wij u graag bij:

De voordelen van ons verhuisbedrijf!

Een opdracht van u beschouwen wij als uniek maatwerk, waarbij u zelf kunt kiezen wat u door ons laat doen. Van inpakservice tot het aansluiten van elektronische apparatuur. Wij adviseren u graag op voorhand bij het opstellen van een vrijblijvende offerte . Wilt u zorgeloos verhuizen met een verhuisbedrijf in Zwolle? Met ruim honderd jaar ervaring zijn wij als verhuisbedrijf in Zwolle van alle markten thuis.

  • Wij hebben onze eigen handymanservice (voor montage- en demontagewerk).
  • Onze herkenbare verhuiswagen met laadklep is van alle benodigde materialen voorzien.
  • Afkoppelen en opnieuw aansluiten van de wasmachine en droger zien wij als service.
  • Ons verhuisteam bestaat enkel uit ervaren en vriendelijke verhuizers.

Verhuizen met maximale zorg!

Als Erkend Verhuizer, Gekwalificeerd Projectverhuizer en Gespecialiseerd Zorgverhuizer verhuizen wij op een verantwoorde wijze en met maximale zorg. Bij hét verhuisbedrijf in Zwolle kunt u rekenen op duidelijke afspraken en een goed verloop van uw verhuizing. Kortom: zorgeloos overgaan van uw oude naar uw nieuwe woonomgeving, op de manier die u wenst.

Enthousiasme kenmerkt ons verhuisbedrijf in Zwolle!

Twijfelt u nog of u zelf uw spullen gaat verplaatsen, of een professionele verhuizer inschakelt? Bij Kattenberg is uw verhuizing meer dan alleen het voorrijden van de verhuisauto. Vanaf de eerste ken¬nismaking tot het ophalen van de lege verhuisdozen. Door ons enthousiasme als verhuisbedrijf in Zwolle zijn wij een vertrouwde naam. Met het predicaat Hofleverancier zijn wij als verhuisbedrijf in Zwolle meer dan thuis. Kijkt u maar eens bij onze referenties.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.