Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuizen Amersfoort

Veilig en vertrouwd verhuizen in Amersfoort!

Verhuizen Amersfoort

Met zorg verhuizen in Amersfoort? Kattenberg gaat zorgzaam om met uw spullen. Op een eigentijdse manier ontzorgen wij de klant. Verhuizen doen onze vakmensen dagelijks, hierdoor is het ons specialisme. Sinds 1904 is verhuizen in Amersfoort onze ambacht. Het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier is de kroon op ons vakwerk. Wij garanderen uw inboedel te verhuizen in Amersfoort met de grootst mogelijke zorg. Uw verhuizing is hiermee in de allerbeste handen.

Compleet verhuizen in Amersfoort!

Verhuizen in Amersfoort met Kattenberg is maatwerk. Onze beleving is dat kwaliteit door zorgvuldigheid gekenmerkt wordt. Onze garantie is meer dan 100 jaar ervaring. Zorgzaam, professioneel en zeer betrouwbaar. Onze referenties beamen dit! 

Op uw eigen manier verhuizen in Amersfoort? Kattenberg hanteert service op maat. Alles is mogelijk van zelf meehelpen tot ontzorgd verhuizen in Amersfoort. Uw inboedel wordt door onze vakmensen op de juiste wijze professioneel en met zorg behandelt. Van het inpakken tot het vakkundig monteren van kasten en bedden. Wij verhuizen op de manier die bij u past. 

Verhuizen in Amersfoort is verhuizen met Kattenberg!

Wilt u veilig en vertrouwd verhuizen naar  uw nieuwe onderkomen? Kattenberg is uw antwoord. Een professionele verhuisdienst met uitsluitend vakmensen.  Het verhuizen in Amersfoort zit in ons bloed. Onze dienstverlening gaat verder dan u verwacht:  

Zorgeloos verhuizen in Amersfoort!

Als Erkend Verhuizer, gediplomeerd Zorgverhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer garanderen wij u een goed verloop van uw verhuizing. Verantwoord en zorgeloos verhuizen in Amersfoort? Bij Kattenberg is het veilig en vertrouwd vanaf het eerste klantcontact. Vragen? wij horen het graag. Onze enthousiaste adviseurs staan voor u klaar.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.