Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuizen Hilversum

Verhuizen in Hilversum is ons dagelijks werk! 

Verhuizen Hilversum

Verhuizen in Hilversum met vakmanschap en zekerheid is verhuizen met de gepassioneerde en gediplomeerde vakmensen van Kattenberg. Met meer dan een eeuw aan ervaring is verhuizen in Hilversum ons dagelijks werk. Als specialist weten wij als geen ander hoe we uw verhuissituatie moeten aanpakken. Wij verhuizen veilig en vertrouwd en nemen u al het werk en daarmee alle zorg uit handen.

Op uw manier verhuizen in Hilversum!

Kattenberg werkt met vakbekwaam personeel en materieel. Wij verhuizen uw inboedel op professionele wijze met zorgvuldige aandacht voor uw persoonlijke eigendommen. Verhuizen in Hilversum is ons vak! Van het in- en verpakken van uw inboedel tot en met het schoon opleveren van uw woning. Wij bieden u verschillende verhuismogelijkheden omdat iedere verhuizing maatwerk vereist. Verhuizen in Hilversum op de manier die u het prettigst vindt!

Vakbekwaam verhuizen in Hilversum!

Vakkundig en met vertrouwen verhuizen in Hilversum kenmerkt onze dienstverlening. Als toonaangevende professionele verhuizer dragen wij vakbekwaam en met maximale zorg uw spullen naar de plaats van bestemming. Sinds 1904 staat Kattenberg voor hoogstaande kwaliteit. Uw kostbare inboedel is bij ons in vertrouwde handen. Zorgeloos verhuizen in Hilversum is onze specialiteit!

Verhuizen in Hilversum met een ‘Hofleverancier’!

Laat u verrassen door de deskundigheid van een Erkende Verhuizer, Gekwalificeerd Projectverhuizer en Onderscheiden Zorgverhuizer. Als ‘Hofleverancier’ is professioneel en verantwoord verhuizen in Hilversum kenmerkend voor onze werkwijze. Wilt u ook naar volle tevredenheid verhuizen in Hilversum en omstreken? Verhuis dan met Kattenberg. Onze adviseurs staan u graag te woord voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen

Zie ook de volgende onderwerpen / pagina's:

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.