Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuizen Zwolle

Met passie verhuizen in Zwolle!

Verhuizen Zwolle

Kattenberg is al sinds 1904 actief met verhuizen in Zwolle. Passie voor het vak staat bij ons centraal. Vertrouwd, verzorgd en veilig verhuizen is bij ons gegarandeerd. Kattenberg is in Hanzestad Zwolle meer dan thuis. Het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier onderstreept ons vakmanschap op een unieke wijze. Verhuizen in Zwolle met Kattenberg dat is vertrouwd en van alle markten thuis: 

Verhuizen in Zwolle op uw manier!

Verhuizen in Zwolle op de manier die u het prettigst vindt? Wij beschouwen verhuizen als maatwerk en verhuizen op de manier die bij u past. Van het leveren van de verhuisdozen tot het ophangen van de lampen. Bij Kattenberg staat de klant nog ouderwets centraal. Met onze honderdjarige expertise kunnen wij u overal mee van dienst zijn. Bij Kattenberg is uw verhuizing in de allerbeste handen. Compleet verhuizen in Zwolle of een deelverhuizing? Kattenberg draagt maximale zorg voor uw inboedel.

Verantwoord verhuizen in Zwolle!

Kiest u voor verantwoord verhuizen in Zwolle, dan kiest u voor Kattenberg. Als Erkend Verhuizer, Gekwalificeerd Projectverhuizer en Gespecialiseerd Zorgverhuizer garanderen wij op voorhand een zorgeloze verhuisdag. Duidelijke afspraken en een vlekkeloos verloop van uw verhuizing dat is wat u kan verwachten.

Zie ook de volgende onderwerpen / pagina's:

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.