Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuizer Amersfoort

Vertrouwd met uw verhuizer in Amersfoort!

Verhuizer Amersfoort

Zoekt u een verhuizer in Amersfoort die met zorg omgaat met uw eigendommen? Kattenberg ontzorgt ouderwets en op een eigentijdse manier. Onze vakmensen verhuizen dagelijks, het is tenslotte ons specialisme. Sinds 1904 zijn wij als verhuizer in Amersfoort actief. De bekroning op ons vakwerk is het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Als verhuizer in Amersfoort garanderen wij uw inboedel met de grootst mogelijke zorg te verhuizen. Hiermee is uw verhuizing in de allerbeste handen.

Totaaloplossingen bij uw verhuizer in Amersfoort!

Verhuizen van A tot Z. Met de beleving dat verhuizen maatwerk is. Kwaliteit staat hoog bij uw verhuizer in Amersfoort aangeschreven. Onze jarenlange ervaring is daar een garantie voor. Zorgzaam, professioneel en zeer betrouwbaar. Verhuizen op uw eigen manier. Als verhuizer in Amersfoort hanteren wij service op maat. Onze persoonlijke aanpak kan zijn dat wij de dozen inpakken en het montage werk uitvoeren. U bepaalt aan de hand van uw wensen. Kiest u voor een totaaloplossing of helpt u zelf graag mee? Uw verhuizer in Amersfoort kan alles voor uw verzorgen!

Uw verhuizer in Amersfoort is de juiste keus!

Uw inboedel wordt veilig en vertrouwd in uw nieuwe onderkomen geplaatst door uw verhuizer in Amersfoort. Opgeleide medewerkers en specialisten maken uw verhuizing bij Kattenberg tot de juiste keus. Een professionele verhuisdienst als Kattenberg komt haar belofte altijd na en is bovendien allround werkzaam:  

Verantwoorde verhuizer in Amersfoort!

Een Erkende Verhuizer, Zorgverhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer. Hiermee is een goed verloop van uw verhuizing gegarandeerd. Een zorgeloze verhuisdag? Kies dan voor uw verhuizer in Amersfoort. Neemt u maar eens een kijkje bij onze referenties. Bij Kattenberg hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Verantwoord vanaf het eerste klantcontact. Neem contact op met onze enthousiaste adviseurs. Zij staan graag voor u klaar om uw wensen te bespreken.

Zie ook de volgende onderwerpen / pagina's:

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.