Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuizer Utrecht

Zorgvuldige verhuizer in Utrecht!

Verhuizer Utrecht

Meer dan een eeuw ervaring en  goed opgeleide medewerkers. Dat is Kattenberg. Een waarborg voor vakwerk.  Het predicaat ‘Hofleverancier’ voeren wij met gepaste trots. Sinds 1904 is verhuizen onze ambacht. Bij onze verhuizer in Utrecht is de klant nog ouderwets Koning. Wij beschouwen verhuizen als een zaak van vertrouwen en pakken uw verhuizing uiterst zorgvuldig aan! 

Expertise kenmerkt onze verhuizer in Utrecht!

Met expertise verhuizen? Uw verhuizer in Utrecht biedt met een uitgebreide dienstverlening totaaloplossingen, volledig afgestemd op uw wensen. U kunt namelijk zelf de verhuizing samenstellen. Van opslagmogelijkheden tot  inpakservice.  Een persoonlijke aanpak kenmerkt onze verhuizer in Utrecht. Kattenberg is een professionele verhuizer en staat garant voor onbezorgd verhuizen. Onze verhuizer in Utrecht kan u alle zorg uit handen nemen! U laat tenslotte toch niet iedereen uw  kostbare inboedel verhuizen?

Betrouwbare verhuizer in Utrecht met kwalificaties!

Onze betrouwbare verhuizer in Utrecht voldoet aan alle kwalificaties. Als Erkend Verhuizer, Zorgverhuizer en Projectverhuizer is Kattenberg uw professionele verhuizer bij uitstek. Bij onze verhuizer in Utrecht is uw inboedel in de allerbeste handen. Bij Kattenberg verhuist u betrouwbaar en verantwoord met duidelijke afspraken die een goed verloop van uw verhuizing kenmerken. Een zorgeloze verhuisdag, dat is waar Kattenberg voor staat!

Aantrekkelijke verhuizer in Utrecht!

Altijd in Utrecht aanwezig. De referenties van Kattenberg vertellen u waarom wij een aantrekkelijke verhuizer in Utrecht zijn. Wij leveren dagelijks maatwerk. Ons specialisme  is om zorg te dragen voor iedere verhuisbeweging met een ongekende service. Als aantrekkelijke verhuizer in Utrecht weten wij dat goed advies de opmaak is tot onbezorgd verhuizen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.