Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuizer Zwolle

Vakmanschap bij uw verhuizer in Zwolle!

Verhuizer Zwolle

Al sinds 1904 zijn wij als verhuizer in Zwolle actief. Verhuizen is namelijk onze passie. Veilig vertrouwd en verzorgd verhuizen is bij ons gegarandeerd. Het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier geeft aan dat Kattenberg als verhuizer in de Hanzestad Zwolle meer dan thuis is.

Meer dan een verhuizer in Zwolle!

Verhuizen op uw manier? Bij Kattenberg is alles mogelijk. Verhuizen is maatwerk en uw verhuizer in Zwolle weet dit als geen ander. Wij zijn namelijk meer dan een verhuizer in Zwolle. Met onze expertise kunnen wij u overal mee van dienst zijn. Van het inpakken van de verhuisdozen tot het ophangen van gordijnen in uw nieuwe woning. Zodat u zorgeloos overgaat van uw oude naar uw nieuwe woonomgeving. Ontzorgd verhuizen of een deelverhuizing? Kies altijd voor de maximale zorg van Kattenberg.

Gespecialiseerde verhuizer in Zwolle!

Kattenberg is een verantwoorde verhuizer in Zwolle. Als gespecialiseerd Zorgverhuizer, Erkend Verhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer is een zorgeloze verhuisdag op voorhand gegarandeerd. U kunt rekenen op goede afspraken en een vlekkeloos verloop van uw verhuizing.

Als verhuizer in Zwolle actief!

Als verhuizer in Zwolle zijn wij een bekende naam. Onze referenties vertellen u daar graag meer over. Uw verhuizing is bij Kattenberg meer dan alleen het voorrijden van de verhuisauto. Uw verhuizing is ten slotte onze passie. Laat het daarom onze zorg zijn. Zit u nog in dubio of u een professionele verhuizer in moet schakelen? Kattenberg neemt u graag het werk uit handen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Als actief en betrokken verhuizer in Zwolle staan wij u graag te woord.

Zie ook de volgende onderwerpen / pagina's:

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.