Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Verhuizers Apeldoorn

Royale verhuizers in Apeldoorn!

Verhuizers Apeldoorn

Kattenberg is sinds 1904 een begrip als verhuizers in Apeldoorn! Met meer dan een eeuw ervaring leveren wij hoge kwaliteit. Dit wil zeggen dat Kattenberg vakkundig verhuist met goed opgeleide medewerkers.  Thuis als Koninklijke verhuizers in Apeldoorn door het predicaat ‘Hofleverancier’. Hiermee is uw verhuizing een zaak van vertrouwen. Zorgeloos en royaal verhuizen, daar staat Kattenberg garant voor!

Verhuizers in Apeldoorn met liefde voor het vak!

De klant staat centraal bij onze verhuizers in Apeldoorn. Dit komt door ons liefde voor het vak. Onze verhuizers in Apeldoorn beschouwen verhuizen als hun specialisme, het is hun dagelijks werk. Hierdoor kan Kattenberg u overal mee van dienst zijn. Van deelverhuizing tot grote verhuizing, wij verhuizen op de manier die u wenst. Kattenberg levert maatwerk. Van wasmachine verhuizen tot het inpakken van de verhuisdozen. Onze persoonlijke aanpak maakt zorgeloos verhuizen mogelijk. Als toonaangevende professionele verhuizer nemen wij u alle zorg uit handen!

Verhuizers in Apeldoorn met kwaliteit!

Alle denkbare kwaliteitscertificaten zijn van toepassing op onze verhuizers in Apeldoorn. Kattenberg beschikt over de certificaten Erkend Verhuizer, Zorgverhuizer en Projectverhuizer. Dit betekent dat wij met de grootst mogelijk aandacht uw eigendommen verhuizen. Bij Kattenberg is uw inboedel  gegarandeerd in de allerbeste handen. Onze verhuizers in Apeldoorn zijn niet voor niets de professionele verhuizer met een waarborg voor een zorgeloze verhuisdag!

Verhuizers in Apeldoorn met maximale zorg!

Verhuis verantwoord met Kattenberg! De verhuizers in Apeldoorn  met kennis van zaken. Onze referenties bewijzen onze  ongekende service. Ons specialisme is om met maximale zorg iedere verhuisbeweging tot de juiste keus te maken. Goed advies is de opmaak tot een zorgeloze verhuizing. Onze verhuizers in Apeldoorn zijn in staat elke soort verhuizing uit te voeren. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Zie ook de volgende onderwerpen / pagina's:

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.