Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Zorgverhuizingen

Zorgverhuizingen met persoonlijke aandacht

Zorgverhuizingen

Verhuizen is ons dagelijks werk, het is onze passie en specialisme. Vandaar ook dat wij als geen ander weten dat de impact van een verhuizing groot is. En zorgverhuizingen vereisen net dat beetje extra persoonlijke aandacht. Laat uw verhuizing daarom over aan Kattenberg. Wij beschouwen iedere verhuizing als uniek maatwerk. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bespreek samen met de verhuisadviseur hoeveel tijd en energie u beschikbaar heeft en ontvang een offerte op maat.

  • Specialist in zorgverhuizingen sinds 1904
  • Kosteloze offerte en deskundig advies
  • Erkende Verhuizer met uitgebreide verhuisgarantie
  • De hoogste kwaliteit tegen de beste prijs

Gecertificeerd en Erkend Zorgverhuizer

Zorgverhuizingen

Het is begrijpelijk dat ouderen, mensen met een (verstandelijk) handicap en mensen met een psychose extra zorg vragen tijdens een verhuizing. Wij garanderen u rond en tijdens de verhuizing de juiste zorg en aandacht, als Gecertificeerd en Erkend Zorgverhuizer. Naast het verhuizen van persoonlijke eigendommen, vinden wij de begeleiding tijdens het verhuisproces net zo belangrijk. Om u te helpen met een zorgeloze verhuizing hebben onze verhuizers een zorgopleiding gevolgd die Mondial Movers samen met het Horizon College uit Alkmaar heeft ontwikkeld. Tijdens deze opleiding worden de verhuizers getraind in het werken met verschillende ziektebeelden.

Extra service en aanvullende dienstverlening

Als huisverhuizer van zorginstellingen, verpleeghuizen en ouderencentra verhuizen wij dagelijks cliënten in verband met renovatie en nieuwbouw. Ook verzorgen we individuele verhuizingen naar of binnen woonzorgcentra. Volledig 'ontzorgen' is ons sleutelwoord bij zorgverhuizingen. Naast het inpakken van de verhuisdozen, monteren van meubilair en opslaan van uw inboedel bieden wij onder andere schoonmaakservice aan. Wilt u ook een professionele Zorgverhuizer die ervaren is en dagelijks verhuizingen van woonzorgcentra met succes afrond? Kies dan voor Kattenberg en neem contact met ons op.

  • Wij hebben onze eigen professionele handymanservice voor de- en montagewerk.
  • Eigen moderne en herkenbare verhuiswagens voorzien van alle benodigde materialen.
  • Afkoppelen en aansluiten van de wasmachine en droger zien wij gewoon als service.
  • Ons verhuisteam bestaat enkel uit ervaren, vriendelijke en gediplomeerde verhuizers.
Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.