Klasse mannen van Kattenberg!

15 december 2020

Onlangs zijn wij verhuisd van Apeldoorn naar Melk in Oostenrijk. Voor het zover was moesten we op zoek naar een verhuizer en hebben we een aantal aanbieders benaderd. Waar velen een offerte “op afstand” maakten, vol onduidelijkheden en vage bewoordingen, pakte Katenberg het direct anders aan.

Er kwam iemand bij ons langs in Apeldoorn om een inventarisatie te maken, waarna wij een duidelijke aanbieding ontvingen, transparant en gespecificeerd. Aangezien ons nieuwe adres in Oostenrijk nog niet voor 100% bepaald was, moesten we gebruik maken van de opslagservice van Kattenberg. Ook dit was duidelijk in de offerte opgenomen en gaf geen aanleiding tot twijfels of vragen.

Op dinsdag 17 maart 2015 was het moment van verhuizen aangebroken en zouden onze spullen afgehaald worden in Apeldoorn.
De verhuiswagen met container voor de opslag arriveerde keurig op tijd volgens planning. Met 4 man sterk werden de reeds door ons ingepakte zaken geladen en het niet ingepakte deel werd zorgvuldig en netjes ingepakt door de medewerkers van Kattenberg.

Het was hard werken voor de mannen van Kattenberg, maar toch was er ook tijd voor een lolletje en een praatje. Met 2,5 uur was de klus geklaard; de container was vol en ons huis was leeg!

Op 16 april hebben wij definitief ons huis in Melk, Oostenrijk gekocht en kon er een afspraak worden gemaakt voor de aflevering van onze spullen. Één telefoontje naar Nunspeet was voldoende om dit te regelen en vervolgens kregen we van de planning te horen dat de verhuiswagen op maandag 20 april zou komen. Een uur voor aankomst kregen we van de chauffeur een telefoontje waarbij hij ons de geschatte aankomsttijd meedeelde. Ook ditmaal was de verhuiswagen prima op tijd en konden Jeroen en Willem (met een beetje hulp van ons) de zaak uitladen. Dit gebeurde in een ontspannen sfeer, waarbij er ook tijd was voor een praatje, een hapje eten en een drankje. Na ruim 2 uur was de wagen leeg en hebben de mannen zich bij ons gedoucht en opgefrist.

Wij kunnen niet anders zeggen dan: “Klasse mannen van Kattenberg!”. Mochten wij er ooit overdenken terug te keren naar Nederland dan weten wij nu al wie onze verhuizer zal zijn.

Hartelijk dank voor de voortreffelijke en bovenal vriendelijke service!

Familie Van Beek, Melk – Oostenrijk