Niets dan lof

15 december 2020

Wij zijn dolenthousiast over hoe onze verhuizing vanuit Italië door uw bedrijf, uw werknemers, de heren Mike en Jeroen, is uitgevoerd.

Ten eerste werden wij keurig gebeld over tijd van aankomst en daarna bleef de communicatie uitstekend. Vervolgens vanaf dat zij aankwamen bij onze verhuisplek hebben wij te maken gehad met 2 fantastische mannen die heel respectvol, met zorg en uiterst professioneel met onze inboedel omgingen, ondertussen vriendelijk met ons pratend en vol lof over hun vak uitleggend hoe dat allemaal in zijn werk ging en gaat.

Wij hebben met grote bewondering en verwondering gekeken hoe goed en ingenieus deze mannen onze spullen op de millimeter in de mooie vrachtwagen wisten te laden, ongelooflijk wat een vakmanschap en bovendien werkten ze continu en toch heel relaxed door! We waren echt zo tevreden dat we spontaan hen hebben uitgenodigd om met ons een pizza te gaan eten, we vonden echt dat ze dat verdiend hadden!

Het werd een leuke gezellige avond! En wij zijn nog steeds helemaal overweldigd door de werkwijze en hun geweldige samenwerking op een goede, vriendelijke en klantgerichte manier van de heren Mike en Jeroen. Kortom een reclame voor uw bedrijf en wij hopen ze dan ook weer terug te zien als onze spullen afgeleverd worden op ons nieuwe woonadres!
En… uw bedrijf gaan wij zeker aanbevelen en in de toekomst als het weer nodig is maken we graag opnieuw gebruik van uw verhuisdienst.

Met hartelijke groet,
Fred en Marianne