Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Waarom Kattenberg?

Een zorg minder!

Waarom Kattenberg?

Verhuizen is een hele klus. Er valt een last van uw schouders als u een toonaangevende en betrouwbare verhuizer inschakelt. Kattenberg zorgt ervoor dat u aan de klus niet zo zwaar tilt en dat uw verhuizing altijd probleemloos verloopt. Ook voor uw wensen hebben wij dé oplossing. Van pianoverhuizing tot complete verhuizing en van opslagmogelijkheden tot internationaal verhuizen. Van het vakkundig inpakken van de verhuisdozen tot het afhalen van de lampen. U bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn snel, stipt en betrouwbaar. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij  uw eisen en wensen. Wij zijn flexibel ook wat betreft de prijs. Van te voren wordt alles met u doorgesproken. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Of het nu gaat om een antieke spiegel of uw garderobe, onze professionele verhuizers gaan met de grootst mogelijk zorg met u en uw inboedel om. Laat u verrassen door onze ongekende service en neem contact met ons op.

Zowel particulier als zakelijk!

Waarom Kattenberg?

Naast projectverhuizingen en archiefbeheer vervoert Kattenberg dagelijks ook (onverpakte) goederen door heel Nederland en regelmatig ook naar het buitenland. Op het gebied van transport, distributie, op- en overslag hebben wij de faciliteiten, zijn deskundig en uiterst betrouwbaar. Veel bedrijven besteden hun transport, fysieke distributie en opslag uit aan een specialist. Dat is efficiënt, economisch en het bespaart veel zorgen. Wij werken voor fabrikanten, groothandels en detaillisten. Zowel als transporteur maar ook als distributeur. Met onze capaciteit, kennis en ervaring op het gebied van logistiek bieden wij veel mogelijkheden. Het logistieke deel ligt voor onze klanten daardoor geheel buiten de deur, hierdoor kunnen de organisaties de aandacht vestigen op de corebusiness: het verkopen van producten en het onderhouden van contacten met klanten. Laat u ook ontzorgen en kom vandaag nog vrijblijvend in contact met een van onze adviseurs.

Waarom Kattenberg? 

Waarom Kattenberg?

Als u voor kwaliteit gaat, dan kiest u voor Kattenberg: een Erkende Verhuizer, Onderscheiden Zorgverhuizer en Erkend Project Verhuizer, die lid is van een goed samenwerkingsverband en werkt volgens ISO 9001, 14001 en OHSAS 18001 eisen. Niets voor niets zijn wij sinds 1904 specialist in verhuizen en distributie. Met uitsluitend VCA gecertificeerde medewerkers is onze unieke werkwijze al meer dan 110 jaar gegarandeerd veilig en vertrouwd!

Bekijk hier onze referenties

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.