Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Logistieke dienstverlening

Mogelijkheden en diensten logistieke dienstverlening

  • Meubeldistributie
  • Bouwmaterialenvervoer
  • Transport
  • Wagens met laad- en loskraan
  • Warehousing
  • Internationaal

Wat is logistieke dienstverlening?

Logistieke dienstverlening is meer dan alleen het vervoer van de ene naar de andere plek. Tal van zaken moeten doordacht georganiseerd worden. Het omvat alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase. Kattenberg beheerst die stroom als geen ander. Al sinds 1904 zijn wij een flexibele logistieke dienstverlener met verstand van zaken. Wij hebben de kennis en ervaring het hele traject soepel te laten verlopen.

De juiste tarieven op basis van uw wensen!

Wij leveren maatwerk toegesneden op uw wensen. Met een vrijblijvend gesprek bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden en doen wij u de juiste tarieven toekomen. Van meubeldistributie tot warehousing en internationaal vervoer: Kattenberg is van alle markten thuis. Van start tot eind weet u bij ons van te voren precies waar u aan toe bent. Vraag vandaag nog een passend prijsvoorstel aan en laat u verrassen door onze veelzijdige en professionele aanpak.

Wij nemen het werk graag uit handen!

Elke vorm van logistieke dienstverlening is bespreekbaar: want wij nemen u het werk graag uit handen. efficiënt zaken doen? Kies dan net als vele anderen voor Kattenberg. Met onze ervaren en goed opgeleide chauffeurs kunt u ervan op aan dat het goed geregeld is. Wij transporteren nationaal en internationaal op de manier die bij uw organisatie past. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met uw dichtstbijzijnde kantoor.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.