Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Dedicated transport

Het visitekaartje bij uitstek

Dedicated transport

Het logistieke proces over laten aan een specialist die uw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigd? Maak kennis met dedicated transport van Kattenberg. Wij zijn het visitekaartje bij uitstek voor uw klant. Met onze opgeleide chauffeurs in uw bedrijfskleding en de wagens voorzien van uw huisstijl vervoeren wij uw producten door heel Nederland. Geen zorgen en vaste kosten inzake het wagenpark, logistiek personeel of voorraadbeheer. Wij leveren zoals u het wenst en met de heldere afspraken die ons kenmerken. Laat ons dedicated transport ook uw vertrouwen waard zijn.  

Hoge mate van flexibiliteit

Dedicated transport

Dankzij een divers wagenpark bieden wij een hoge mate van flexibiliteit. Van wagens met laad- en loskraan, schuifzeiltrailers tot vrachtwagens met chauffeurs. Ook het handelen van zeecontainers (inclusief vervoer) of het beschikbaar stellen van open en dichte laadbakken behoren tot de mogelijkheden. Naast flexibiliteit biedt Kattenberg u exclusiviteit door maatwerk. Naast alle beschikbare keurmerken kunnen wij ons aanpassen aan regels, identiteit en geldende afspraken met opdrachtgevers. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.  

We doen het samen

Dedicated transport

Wij stemmen de werkzaamheden volledig af op uw wensen. Tenslotte zijn wij een onderdeel van uw organisatie en willen wij enkel enthousiaste klanten. Zo ook voor specialistisch bezorgingen bij eindconsumenten in huis, onze chauffeurs/verhuizers treden op als ambassadeurs van uw bedrijf. Dat noemen wij echte samenwerking met onze opdrachtgevers. Met uw expertise in het core-product en onze expertise in het logistieke proces staat niets een succesvolle samenwerking in de weg. 

 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.