Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Meubeldistributie

Transport en opslag van meubels is maatwerk!

Meubeldistributie

Kattenberg is uw ideale partner voor professioneel (keuken)meubeltransport met opslag en voorraadbeheer. Wij vervoeren dagelijks meubels en keukens door heel Nederland en regelmatig ook naar het buitenland. Op het gebied van transport, distributie, op- en overslag hebben wij de faciliteiten, zijn deskundig en uiterst betrouwbaar. Veel bedrijven besluiten hun transport, fysieke distributie en opslag uit te besteden aan een specialist. Dat is efficiënt, economisch en het bespaart veel zorgen. Uw (keuken)meubeltransport? Laat het onze zorg zijn. Kattenberg werkt voor fabrikanten, groothandels en detaillisten. Zowel als transporteur maar ook als distributeur. Met onze capaciteit, kennis en ervaring op het gebied van logistiek bieden wij veel mogelijkheden.

Meubeldistributie die verder gaat!

Meubeldistributie

Veel bedrijven gebruiken onze opslagloodsen al als distributiecentrum. Bij binnenkomst van de goederen vindt controle plaats en ontvangt de klant bericht. De goederen worden vervolgens in ons eigen voorraadbeheersysteem ingevoerd, gecodeerd en op locatie gezet. Als de order compleet is roept de klant de goederen af, wij vervoeren vervolgens de goederen vakkundig naar de consument. Het logistieke deel voor u ligt daardoor geheel buiten de deur, hierdoor kunt u de aandacht vestigen op de corebusiness: het verkopen van (keuken)meubelen en het onderhouden van contacten met klanten.

Onze keurmerken garanderen u zekerheid!

Meubeldistributie

Kattenberg is een Erkend Verhuizer en Gekwalificeerd Projectverhuizer. Deze predicaten staan voor garantie, service, kwaliteit en professionaliteit. De logistieke dienstverlening van u is hiermee veilig en vertrouwd in de vakkundige handen van ons gediplomeerd personeel. Meubels, keukens, bladen en randapparatuur worden door toeleverancier bij ons distributiecentrum afgeleverd, als de commissie compleet is wordt de complete orde door één van onze speciale (keuken)meubelwagens bij de eindgebruiker vakkundig afgeleverd. Zoals u mag verwachten van een Hofleverancier. Hierdoor ontvangt de eindgebruiker de gehele keuken op een door hem gewenst moment en heeft u zekerheid dat de eindgebruiker méér dan tevreden zal zijn.

 

 

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.