Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Projectverhuizingen

Mogelijkheden en diensten projectverhuizingen

  • Kantoorverhuizingen
  • Schoolverhuizingen
  • Kunstverhuizingen
  • Zorgverhuizingen
  • Bibliotheekverhuizingen
  • ICT-verhuizingen
  • Machine- & fabrieksverhuizingen
  • Handymanservice
  • Projectmanagement

Hoe werkt een projectverhuizing?

Een projectverhuizing is een uiterst gecompliceerd proces. Tal van zaken moeten doordacht worden georganiseerd. Kattenberg neemt u als Gekwalificeerd Projectverhuizer de zorg graag uit handen. Of het nu gaat om een interne verhuizing of een verhuizing naar een nieuwe locatie, wij hebben de kennis en ervaring het hele traject soepel te laten verlopen.

Een passend prijsvoorstel op basis van uw wensen!

Aangezien het bij projecten altijd maatwerk betreft plannen wij graag een vrijblijvend gesprek op locatie. Wij inventariseren uw wensen omtrent de verhuizing en taxeren de inventaris. Van hieruit zullen wij ons startpunt bepalen en ons passend prijsvoorstel gecombineerd met ons Plan van Aanpak aanbieden. Op deze manier weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Deskundig advies en uitgebreide service en garantie!

Samen met de verhuisadviseur bespreekt u wat uw organisatie zelf gaat doen, welke verhuismaterialen u daar voor nodig heeft en wat de rol van Kattenberg in het verhuisproces is.
Om u een extra comfortabel gevoel te geven bij projectverhuizingen bieden wij een uitgebreide service en verhuisgarantie. Die exclusieve garantie kan Kattenberg u als Erkend en Gekwalificeerd Projectverhuizer bieden. Daarmee bent u bij ons altijd verzekerd van deskundig advies.

Wij nemen u de zorg graag uit handen!

Ook het (tijdelijk) opslaan van de inventaris of archieven is mogelijk. Elke vorm van dienstverlening is denkbaar: want wij nemen u de zorg graag uit handen. Ook project management maakt deel uit van ons uitgebreide dienstenpakket. Onze ervaren en opgeleide projectmanagers bereiden de verhuizing voor, sturen de verhuizing aan en bieden nazorg waar nodig. Wij verhuizen op de manier die voor uw organisatie het effici

Meer informatie over projectverhuizingen?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over projectverhuizingen? Neemt u dan contact op via ons contact of aanvraagformulier. Of bel met uw dichtstbijzijnde kantoor. Onze enthousiaste adviseurs helpen u graag verder!

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.