Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Kantoorverhuizingen

Uw kantoorverhuizing is onze zorg!

Als u streeft naar een zorgeloze overgang van de bestaande naar de nieuwe locatie dan is een goede organisatie met een doordachte planning van het grootste belang. Kattenberg Verhuizingen regelt de verplaatsing betrouwbaar en volgens strak doordacht stramien. Wij bezitten de benodigde materialen, de specialistische kennis en dé ervaring op het gebied van kantoorverhuizingen. Zo'n verhuizing vindt altijd plaats onder tijdsdruk. Stilstand van een bedrijf betekent immers inkomstenderving en Kattenberg Verhuizingen is snel, stipt en betrouwbaar.

Erkend Project Verhuizer!

Kantoorverhuizingen

Als Erkend Project Verhuizer zijn wij ruim ervaren in het organiseren van project- en kantoorverhuizingen. Erkende Projectverhuizer is het toonaangevende keurmerk voor verhuizers op de zakelijk verhuismarkt. De eisen van branchekeurmerk EPV zijn voornamelijk gericht op kwaliteitsaspecten, vanuit de belangen van de klant. Graag maken wij met u een afspraak om uw persoonlijke wensen te bespreken. Op deze manier komt er een optimale verhuisplanning te liggen, waardoor u zich verzekerd weet van een juiste en zorgeloze uitvoering van uw verhuizing.

 

Maak kennis met onze Projectleider!

Een kantoorverhuizing op afwijkende tijden (avond, weekend, vakantie) of moet u tijdens de verhuizing van uw kantoor bereikbaar blijven en verhuist u liever in fases? Heeft u archief wat moet worden verhuisd, of gaat u van meerdere locaties naar één nieuwe plek? Allemaal mogelijkheden waar Kattenberg dé beste oplossing voor heeft. En voor een succesvol verloop van uw kantoorverhuizing betrekken wij onze projectleider in een vroeg stadium bij de voorbereiding en de planning.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.