Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Kantoorverhuizingen

Uw kantoorverhuizing is onze zorg!

Kantoorverhuizingen

Als u streeft naar een zorgeloze overgang van de bestaande naar de nieuwe kantoorhuisvesting dan is een goede organisatie met een doordachte planning van het grootste belang. Kattenberg regelt de verplaatsing betrouwbaar en volgens strak doordacht stramien. Wij bezitten de benodigde materialen, de specialistische kennis en dé ervaring op het gebied van kantoorverhuizingen. Zo'n verhuizing vindt altijd plaats onder tijdsdruk. Stilstand van een bedrijf betekent immers inkomstenderving en Kattenberg is snel, stipt en betrouwbaar. Waardoor u verzekerd bent van succes. Geen kantoorverhuizing is voor ons te groot, dankzij ons lidmaatschap bij Mondial Movers. Mondial Movers sluit contracten met organisaties, bedrijven en instellingen die eisen stellen aan een verhuisoperatie die alleen Mondial verhuisbedrijven kunnen vervullen. Door de bundeling van kennis van de individuele verhuizers en de kwaliteitseisen van Mondial Movers wordt ieder Project op meer dan Professionele wijze Verzorgd.

Gekwalificeerd Projectverhuizer!

Kantoorverhuizingen

Kattenberg is een Gekwalificeerd Projectverhuizer. Dit predicaat staat voor garantie, service, kwaliteit en professionaliteit. Uw voorbereiding op een perfecte logistieke lijn voor uw kantoorverhuizing is veilig en vertrouwd in de vakkundige handen van ons gediplomeerd personeel. Voor onze verhuizers is in- en uitpakken en de- en montage van projectmeubilair dagelijks werk. Graag maken wij met u een afspraak om uw persoonlijke wensen te bespreken. Op deze manier komt er een optimale verhuisplanning te liggen, waardoor u zich verzekerd weet van een juiste en zorgeloze uitvoering van uw verhuizing. Een kantoorverhuizing op afwijkende tijden (avond, weekend, vakantie) of moet u tijdens de verhuizing van uw kantoor bereikbaar blijven en verhuist u liever in fases? Heeft u archief wat moet worden verhuisd, of gaat u van meerdere locaties naar één nieuwe plek? Allemaal mogelijkheden waar Kattenberg dé beste oplossing voor heeft!

Maak kennis met onze Projectleider!

Voor een succesvol verloop van uw kantoorverhuizing is het gewenst een projectleider in een vroeg stadium te betrekken bij de voorbereiding en de planning. Kattenberg ziet het dan ook als een essentieel onderdeel van haar taak en ook als haar verantwoordelijkheid om bij een opdracht in de organisatie van de verhuizing een belangrijk aandeel te hebben. Kattenberg kan hierdoor een projectverhuizing van de hoogste kwaliteit voor u realiseren.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.