Kattenberg
Mondial Movers no slogan
×
Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaande velden in en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Projectmanagement

Projectmanagement bij uw verhuizing?

Projectmanagement

Projectverhuizingen vragen maatwerk en onze projectmanagers weten dat als geen ander.  Na het vrijblijvende intake gesprek en taxatiebezoek stellen wij een plan van aanpak op, waarin u van te voren precies weet waar u aan toe bent en wat onze dienstverlening voor uw organisatie kan betekenen. De projectmanager van Kattenberg dirigeert u vervolgens optimaal door het verhuisproces. Als centraal aanspreekpunt is de projectmanager uw ontbrekende schakel in een geruisloze verhuizing, waarbij u ongestoord  en met een gerust hart door kunt werken.

Hoe werkt het projectmanagement?

Projectmanagement

De projectmanager draagt zorg voor de totale informatievoorziening en een uitgebreid draaiboek ten behoeve van de verhuizing. Ook is het draaiboek voorzien van een risico inventarisatie & evaluatie (RI&E) en van het informeren van omwonenden en andere belanghebbenden. Tijdens de verhuizing wordt de projectmanager geassisteerd door voorman verhuizers. De voorman verhuizers worden zorgen samen met de projectmanager ervoor dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Zij weten exact wat er moet gebeuren en welke mensen en middelen  daar voor nodig zijn. Zo bent u verzekerd van een perfecte coördinatie. Laat uw verhuizing daarom volledig en met de grootste zekerheid begeleiden door Kattenberg.

Uitstekende service en uniforme werkwijze!

Als Erkend Project Verhuizer bent u bij ons verzekerd van een uitgebreide garantie. Bovenop de uitstekende service en voorlichting staat op de kwaliteit die door jarenlange ervaring is opgedaan. Door de werkprocessen te standaardiseren stelt Kattenberg een uniforme wijze van opname, projectvoorstel, opdrachtverstrekking, begroting en facturatie voor. Tevens krijgt u alle benodigde informatie waarop de heldere afspraken nogmaals staan geformuleerd. En voor vragen of advies op maat kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag een informatiepakket aan
Meer informatie

De verplichte velden in het rood zijn niet (juist) ingevuld.

Stuur mij de Verhuis Informatie Gids toe.